Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Σοκαρισμένος ο Μάκης Δελαπόρτας – «Είχε αποφασίσει ότι δεν ήθελε να ξαναεμφανιστεί»

“Πραγματικά είναι ξερίζωμα ψυχής αυτό που αισθάνομαι” ομολογεί ο Μάκης Δελαπόρτας για την Μάρθα Καραγιάννη

Η Μάρθα Καραγιάννη δεν βρίσκεται πια στη ζωή, καθώς άφησε το μεσημέρι της Κυριακής την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» επέλεξε ο Μάκης Δελαπόρτας να μοιραστεί τις πρώτες του σκέψης για αυτό το φευγιό της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Δελαπόρτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς βρίσκομαι στην Κύπρο και με πήραν τηλέφωνο. Μου το είπαν και δεν το πίστευα! Πήρα στο σπίτι τηλέφωνο και τελικά είναι αλήθεια. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω, δεν ξέρω, δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβη.. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με το σπίτι, με την Ντόρα που μένει μαζί της».

«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Πραγματικά είμαι συγκλονισμένος. Έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα. Για αυτό. Δεν το περίμενα».

«Από πέρυσι η Μάρθα Καραγιάννη είχε αποφασίσει ότι δεν ήθελε να ξαναεμφανιστεί. Ήξερε πως είχε ξεκινήσει το πρόβλημα της υγείας της και δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και πολύ καλά έκανε. Είχε μια απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε και αυτό ήταν κάτι που την τιμούσε ιδιαίτερα. Ναι, είχε πρόβλημα υγείας αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη» συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Πραγματικά είναι ξερίζωμα ψυχής αυτό που αισθάνομαι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου