Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάνος Πανταζής: Η «χρυσή» εποχή του μόντελινγκ και η ζωή του σήμερα (Βίντεο)

Ο Μάνος Πανταζής μιλάει για την εποχή που μεσουρανούσε το μόντελινγκ στην Ελλάδα, αλλά και που δίνει ραντεβού σήμερα για να δει τους εργένηδες φίλους του.

Ο Μάνος Πανταζής μιλά για την καριέρα του στο μόντελινγκ τη «χρυσή» δεκαετία του ‘90, για τη «νέα» του ζωή ως σύζυγος και πατέρας δυο κοριτσιών και τις συναντήσεις με τους εργένηδες φίλους του…σε παιδικές χάρες!

«Η δεκαετία του ‘90 υπήρξε πολύ έντονη για εμένα. Έγινε μια μεγάλη «έκρηξη» στη δουλειά μας και βρεθήκαμε στα φωτά. Υπήρχε μεγάλος θαυμασμός στο πρόσωπο μας. Ήταν κολακευτικό αλλά ήθελε να υπάρχει μια ισορροπία για να μην το χάσεις».

Αναφορικά με τις σχέσεις του με τον Φώτη Γιαννιώτη, μιλώντας στην «Ελένη» παραδέχεται ότι «είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου». Επιπλέον ο Μάνος Πανταζής ξεκαθαρίζει γαι τις μεταξύ τους σχέσεις ότι ποτέ δεν αντιμετώπισε τον Φώτη Γιαννιώτη σαν αντίπαλο δέος, καθώς υπήρχαν πολλές δουλείες για όλους.

Η ζωή του Μάνου Πανταζή σήμερα

Ο ίδιος απαντάει στην ερώτηση πώς θα συστηνόταν σήμερα: «Σήμερα θα συστηνόμουν σαν ένας άνθρωπος 50 ετών με οικογένεια και παιδιά. Δεν το είχα στο μυαλό μου, προέκυψε και χαίρομαι γι’ αυτό».

Καθώς έχει ζήσει πολλά χρόνια μόνος του, το «χόρτασε», αλλά από την άλλη παραδέχεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν κάτι άλλο. Ο ίδιος ωστόσο αυτό επιθυμούσε στην ζωή του «εγώ ήθελα παιδιά στη ζωή μου».

Για τον ερχομό των παιδιών του εξομολογείται ότι υπάρχουν αμφιβολίες για το πρώτο διάστημα: «Τον πρώτο καιρό που έρχονται τα παιδιά και σκέφτεσαι ”μήπως δεν έχω την ωριμότητα;” αλλά στο τέλος όλα δρομολογούνται».

Στο αν επηρέαζει τους φίλους του να ακολουθήσουν τον δρόμο του αποκαλύπτει ότι δεν επηρεάζει τους εργένηδες φίλους του και «όταν θέλουν να με δουν τους λέω «δεν περνάτε από την παιδική χαρά να με δείτε;»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου