Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Καλούνται να καταθέσουν Μακρυπούλια, Ματίκα, Χαλκιάς (Βίντεο)

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση πέντε συναδέρφων του.

Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κωτσοβόλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα έχουν κληθεί για κατάθεση στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Πρόκειται για ονόματα που έχουν προκύψει από τις καταθέσεις των μαρτύρων και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα οι πέντε ηθοποιοί θα καταθέσουν αναφορικά με την υπόθεση της πρώτης κατηγορούμενης που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Η Θάλεια Ματίκα, που είναι και κουμπάρα με τον κατηγορούμενο ηθοποιό θα κληθεί να καταθέσει καθώς φέρεται να είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα στα καμαρίνια στο θέατρο ΗΒΗ να κλαίει και μάλιστα είχε μία σύντομη συνομιλία μαζί της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν όντως υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο ΗΒΗ, ενώ η Αλίνα Κωτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει στο εάν ήταν αυτή που κάλεσε πρώτη την καταγγέλλουσα να πάει στο Θέατρο ΗΒΗ.

Οι τρεις ηθοποιοί  αναμένεται να κληθούν στις 6 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ενώ ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα αναμένεται να κληθούν ύστερα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου