Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νανά Παλαιτσάκη: Ο κύριος Μπισμπίκης δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μια σταρ

Απασφάλισε κατά του γνωστού ηθοποιού η Νανά Παλαιτσάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νανά Παλαιτσάκη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 την Πέμπτη με αφορμή το νέο της βιβλίο. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πολυσυζητημένη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μιλάμε για την παράσταση Πέρσες. Κυνηγάνε τα τηλεοπτικά συνεργεία τον κύριο Μπισμπίκη και την κυρία Βανδή.

Δεν με αφορούσε αυτό το κυνηγητό αλλά η παράσταση. Βλέπω δεκάδες δημοσιογράφους να έχουν περικυκλώσει το θέατρο και να κυνηγάνε έναν Μπισμπίκη και μια Βανδή, ο οποίος κ. Μπισμπίκης δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ γιατί για τον μικρόκοσμο της Ελλάδας η Βανδή είναι σταρ».

«Άρα θα πρέπει ούτε να κυνηγιέται, ούτε να μην στέκεται, ούτε να μην αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους με ευγένεια. Διότι αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι δεν θα είχε εισπράξει και εκείνος τα καλά της δημοσιότητας. Μην τρελαθούμε».

«Έχω συναντήσει τον Σπίλμπεργκ καλοκαίρι στην Κεφαλλονιά και κάθισε ο άνθρωπος πριν φύγει, μπροστά στο αεροδρόμιο, να μου μίλησε για τα πάντα! Με απλότητα, με ειλικρίνεια, με ήθος, με καμία αλαζονεία. Και κλείνω την παρένθεση» συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00