Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Ιτούδης: Η κόρη του Αλεξάνδρα μεγάλωσε και είναι ίδια η μητέρα της (Φωτό)

Ο προπονητής Δημήτρης Ιτούδης είναι παντρεμένος 20 χρόνια με τη σύζυγό του, Μαρία Εμμανουηλίδου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Αλεξάνδρα, καρπό του έρωτά τους.

Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι αγώνες της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ και οι επιδώσεις τους με τον προπονητή Δημήτρη Ιτούδη αλλά και τους παίκτες να παίρνουν τα εύσημα.

Αυτή τη φορά πάντως, φωτογραφίες και βίντεο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από την έκπληξη που πραγματοποίησαν η οικογένεια και η ομάδα του προπονητή με αφορμή τα γενέθλιά του.

Η κόρη του Δημήτρη Ιτούδη, Αλεξάνδρα

Ο Δημήτρης Ιτούδης έγινε 52 ετών και γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα ενώ η χαρά ήταν διπλή μιας και βρισκόταν στο Μιλάνο και η Εθνική Ανδρών είχε τότε περάσει την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ.

Πέρα από την έκπληξη του Δημήτρη Ιτούδη όμως οι διαδικτυακοί φίλοι παρατήρησαν καλύτερα τη σύζυγο και την κόρη του προπονητή, οι οποίες μοιάζουν πολύ.

Η κόρη του Δημήτρη Ιτούδη και της Μαρίας Εμμανουηλίδου μοιάζουν πολύ ενώ εκείνο που επίσης δεν περνά απαρατήρητο είναι πως, η κόρη τους, Αλεξάνδρα έχει ξεπεράσει σε ύψος τον πατέρα της, είναι όμορφη και έχει ένα υπέροχο χαμόγελο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00