Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κάρολος Γ’: Οι παραξενιές του Βασιλιά (Βίντεο)

Το παρατσούκλι «κακομαθημένος πρίγκιπας» τον συνοδεύει από το 2003 και δεν είναι λίγες οι φορές που μέλη του προσωπικού είχαν μιλήσει για τις παραξενιές του.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος με τις καθημερινές του απαιτήσεις, όπως λένε μέλη του παλατιού να είναι πολλές φορές εξωφρενικές.

Το παρατσούκλι «κακομαθημένος πρίγκιπας» άλλωστε τον συνοδεύει από το 2003 και δεν είναι λίγες οι φορές που μέλη του προσωπικού είχαν μιλήσει για τις παραξενιές του.

«Όπου ταξιδεύει ο πρίγκιπας Κάρολος ταξιδεύει και το κουτί με το πρωινό του που περιέχει έξι διαφορετικούς τύπους μελιού, ορισμένα ειδικά μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του», έχει δηλώσει ο σεφ του παλατιού.

Έχει μάλιστα, την απαίτηση να βρίσκονται δε συγκεκριμένη θερμοκρασία το τυρί και τα μπισκότα του και φυλάσσονται σε ειδικά σκεύη για να διατηρείται η σωστή θερμοκρασία.

Συμπεριφερόταν σαν μονάρχης

Οι απαιτήσεις του ήταν πολλές από πολύ μικρή ηλικία καθώς όπως αναφέρει ο Paul Burrell, ο οποίος υπηρέτησε ως μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήθελε να σιδερώνουν μέχρι και τα κορδόνια των παπουτσιών του.

Ενώ ο Πολ Μπάρελ, μπάτλερ της Ελισάβετ αποκάλυψε: «Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, το ίδιο και τα κορδόνια του, το βούλωμα της μπανιέρας πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι χλιαρή στη μισογεμάτη μπανιέρα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι επισκέψεις του σε φίλους καθώς εκτός από το ειδικό μενού του πρωινού του πριν φτάσει ο ίδιος φέρεται να στέλνει ένα φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά των φίλων του πριν από την άφιξή του.

Μεταξύ αυτών πολλές φορές είναι ένα κρεβάτι, άλλα έπιπλα, ακόμη και φωτογραφίες του ενώ φέρεται να παίρνει ακόμη και το… δικό του χαρτί υγείας αλλά και κάθισμα τουαλέτας.

Πρόβα για την κηδεία της βασίλισσας

Πρόβα για την κηδεία της βασίλισσας έγινε χθες το βράδυ στο Λονδίνο. Έτσι, λεπτομέρειες για την ημέρας της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ η σορός της οποίας εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο Παλάτι του Γουεστμίνστερ επιβεβαιώθηκε ότι θα ταφεί με την σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου του 6ου κατά την διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής αργά το απόγευμα της Δευτέρας 19/09/2022.

Της τελετής αυτής θα προηγηθεί η εξόδιος ακολουθία στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ η οποία θα αρχίσει στις 13:00 ώρα Ελλάδος.

Το πρωί της Δευτέρας θα ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα στις 08:30 και θα κλείσουν οι πόρτες για να προετοιμαστεί η τελετή.

Λίγο μετά τις 12:35 η σορός της Βασίλισσας θα μεταφερθεί με κιλίβαντα του Βασιλικού Ναυτικού.

Η πομπή θα ξεκινήσει στις 12:44.

Την πομπή θα συνοδεύουν ο Βασιλιάς Κάρολος, τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και μέλη του προσωπικού του.

Η πομπή στις 12:52 θα φτάσει στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ προκειμένου να ξεκινήσει η τελετή.

Οι πόρτες του Αββαείου θα έχουν ανοίξει από τις 10 το πρωί για να πάρουν τις θέσεις τους οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Έξαλλοι Χάρι και Μέγκαν επειδή τα παιδιά τους δεν θα έχουν βασιλικό τίτλο

Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απαρνήθηκαν τους βασιλικούς τίτλους όταν έφυγαν από την Αγγλία για να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες, φαίνεται τώρα πως αντιδρούν σχετικά με την απόφαση του βασιλιά Καρόλου Γ’ να μη δοθεί στα παιδιά τους το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας».

Ο λόγος είναι ότι τα δύο παιδιά τους, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, που αναμένεται να ανακηρυχθούν πρίγκιπας και πριγκίπισσα από τον βασιλιά Κάρολο Γ’, δεν προβλέπεται να λάβουν το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας».

Σημειώνεται πως οι κόρες του πρίγκιπα Άντριου θα λάβουν το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας», παρότι δεν είναι στον κύκλο των ατόμων που εργάζονται για τη βασιλική οικογένεια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου