Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου» είπε ο Δημήτρης Φιλιππίδης σε δημοσιογράφο της Καινούργιου

Συνεχίζεται σήμερα η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τον γιο του Δημήτρη, όπως κάθε μέρα, να είναι και πάλι παρών.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης επέλεξε να μπει από διαφορετική είσοδο από εκείνη που μπήκε ο πατέρας με την μητέρα του ενώ όταν τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι αρκέστηκε στο να πει μόνο μια “Καλημέρα” και τίποτα περισσότερο.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρία Βλάχου μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη έξω από τη δικαστική αίθουσα εκείνος της είπε.

«Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00