Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σε σχέση με διάσημη «καυτή» 27χρονη – Τους έπιασαν στα «πράσα»

Μέχρι τώρα ήταν απλώς φήμες, φαίνεται όμως πως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι σε σχέση με την Τζίτζι Χαντίντ. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, η οποία τους δείχνει σε τρυφερά τετ-α-τετ, η οποία κυκλοφόρησε στα διεθνή ΜΜΕ.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός βγήκε πρόσφατα από την πενταετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Οι δυο τους έδωσαν το παρών σε ένα πάρτι το Σάββατο στη Νέα Υόρκη.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως «το προχωράνε αργά και σταθερά» και μέχρι στιγμής, η σχέση τους είναι πιο… ελεύθερη και κανένας δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό στην παρούσα φάση.

 

Η σχέση τους απασχολεί τη δημοσιότητα από την πρώτη στιγμή και για τον λόγο ότι, το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας του, γεγονός που φαίνεται να «σπάει» το «μοτίβο των 25» που ακολουθεί ο Ντι Κάπριο με τις συντρόφους του, το οποίο μάλιστα είχε γίνει… και αφορμή για χλεύη στα social media.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Us Weekly, ανέφερε πως πηγή από το κοντινό περιβάλλον του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είχε δηλώσει: «Ο Λίο έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Τζίτζι, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον», ωστόσο η πραγματικότητα μάλλον διαφέρει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου