Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Όταν η Τζένη Καρέζη έπαιξε για πρώτη φορά στην Επίδαυρο με τον Κώστα Καζάκο, το 1985 (Φωτό)

Η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της Τζένη Καρέζη και του Κώστα Καζάκου από την Επίδαυρο.

Στην ασπρόμαυρη, ρετρό φωτογραφία το διάσημο θεατρικό ζεύγος απαθανατίζεται στην Επίδαυρο το 1985, καθώς οι δυο τους φαίνεται να είναι ενδεδυμένοι τα κοστούμια της παράστασης «Μήδεια», η οποία αποτέλεσε την πρώτη απόπειρα της Τζένης Καρέζη στο Αρχαίο Δράμα.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Μακρή αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Αρχαίο πνεύμα αθάνατο: Η Τζένη Καρέζη «Μήδεια» και ο Κωστας Καζάκος -Ιάσωνας στην “Μήδεια” του Ευρυπίδη, την πρώτη απόπειρα της Καρέζη στο Αρχαίο Δράμα και την Επίδαυρο που δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χωρίς αυτό να αποθαρρύνει το θεατρικό ζεύγος από μελλοντικές απόπειρες όπως την “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή που ανέβηκε στην Επίδαυρο δυο χρόνια αργότερα. “Το θέατρο για μένα σημαίνει η ζωή μου ολόκληρη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το  θέατρο, μακριά από το θέατρο. Αυτό όχι! Εκεί θα πέθαινα!” είχε δηλώσει τότε η αξέχαστη ηθοποιός.».

Η Τζένης Καρέζη με τον Κώστα Καζάκο υπήρξαν ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια του παλιού Αθηναϊκού κινηματογράφου, και ο έρωτάς τους κράτησε για 3 ολόκληρες δεκαετίες, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος της αείμνηστης ηθοποιού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00