Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάββας Σαλίπας: Τι κάνει σήμερα ο “Γιαννάκης” από το «Ευτυχισμένοι μαζί» (Βίντεο)

Το «Πάμε Δανάη» συνάντησε τον Σάββα Σαλίπα, που αγαπήθηκε με τον ρόλο του «Γιαννάκη» στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Ευτυχισμένοι μαζί».

Ο τηλεοπτικός «Γιαννάκης» από την σειρά του MEGA, «Ευτυχισμένοι μαζί», ήταν μία από τις «μορφές» που άφησαν εποχή! Οι απορίες του άφηναν πάντα με ανοιχτό το στόμα τον τηλεοπτικό μπαμπά του, τον Γιάννη Μπέζο, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Το «Πάμε Δανάη» συνάντησε τον Σάββα Σαλίπα, που υποδυόταν τον «Γιαννάκη», ο οποίος μίλησε για τη ζωή του αλλά και για τον ρόλο του.

«Όποιος με αναγνωρίζει, είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα μπω στρατό», ανέφερε αρχικά μιλώντας για την καθημερινότητά του.

«Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δυο χρόνων, έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο», πρόσθεσε.

Για τον «Γιαννάκη» και το πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο, ο Σάββας Σαλίπας δήλωσε πως, «για τον ρόλο στο «Ευτυχισμένοι μαζί» επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματα μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 2 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Όταν εμφανίστηκα, σταμάτησε το πανήγυρι, φωνάζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα».

«Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το «Ευτυχισμένοι μαζί» θυμάμαι την σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», κατέληξε περιγράφοντας στιγμές από τα γυρίσματα, αλλά και το πώς προσπάθησε να διαχειριστεί την απότομη δημοσιότητα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου