Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κέιτ Μος: Εντυπωσίασε στην πασαρέλα η κόρη της, Λίλα (Φωτό)

Δείτε φωτογραφίες της από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα, έχει μπει για τα καλά στον χώρο του μόντελινγκ και εντυπωσίασε μάλιστα, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Την Κυριακή, η 19χρονη Λίλα Μος ανέβηκε στην πασαρέλα για το Φθινοπωρινό Σόου και συγκεκριμένα για λογαριασμό του οίκου μόδας, Tommy Hilfiger και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές.

Από το σόου μόδας δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της, Κέιτ Μος, η οποία κάθισε στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσει την κόρη της.

Φορώντας ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο και ένα μίνι φόρεμα, η Λίλα Μος συνέχισε την παράδοση της οικογένειάς της και ανέδειξε με άκρως επαγγελματικό τρόπο τη δημιουργία του οίκου, σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Δείτε φωτογραφίες

 

SPL5485107_001__1_
SPL5485107_002

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέβασε, μεταξύ άλλων και μία φωτογραφία από την πορετοιμασία της για το σόου.

Δείτε τη φωτογραφία

306367257_178049234741303_1383007941413202282_n



Η πασαρέλα με την αντλία ινσουλίνης

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κοινό βλέπει τη Λίλα Μος να περπατά στην πασαρέλα. Η Μος έχει φορέσει δημιουργίες και άλλων μεγάλων οίκων μόδας, όπως Versace και Fendi.

Πριν από 1 χρόνο, η Λίλα Μος έκανε κάτι ξεχωριστό στην πασαρέλα, μιας και περπάτησε φορώντας μία αντλία ινσουλίνης στο πόδι της.

Η κόρη της Κέιτ Μος είχε αποκαλύψει ότι έχει διαβήτη τύπου 1 σε συνέντευξή της, τον Αύγουστο του 2020. «Νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έχω διαβήτη. Δεν είναι εμφανές απ’ έξω, οπότε κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει απλώς κοιτάζοντάς σε. Έχω τύπου 1» είχε δηλώσει.

Η Λίλα Μος μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από το σόου στο Instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν με θετικά σχόλια.

Δείτε βίντεο

Φωτογραφίες: SplashNews.com

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου