Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τούνη για Αλεξάνδρου: «Σίγουρα τον θέλουμε για μπαμπά του μωρού μου;» (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Με ένα νέο story επέστρεψε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η εγκυμονούσα ανέβασε μέσα από το προφίλ της, ένα βίντεο στο οποίο απαθανατίζει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τραγουδά.

Οι δυο τους βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο και η Ιωάννα Τούνη, τράβηξε από τη θέση του συνοδηγού ένα βίντεο με τον πατέρα του μωρού που περιμένει, για να το ανεβάσει στη συνέχεια με το σχόλιο: «Σίγουρα τον θέλουμε αυτόν τον τύπο για μπαμπά του μωρού μου;». Δίπλα από το σχόλιο πρόσθεσε ένα emoji με γέλια.

Δείτε το βίντεο

«Πικράθηκα που όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη έγραφαν “Ποιανού είναι το παιδί”» – Οι πρόσφατες δηλώσεις της

Η Ιωάννα Τούνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στα άσχημα σχόλια που δέχεται μέσω Instagram. Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η instagrammer σχολίασε την πικρία της, όταν οι ακόλουθοί της αναρωτιόντουσαν ποιανού είναι το παιδί που εγκυμονεί, μιας και δεν είχε κάνει ταγκ τον πατέρα στη δημοσίευση, με την οποία ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός

Όσον αφορά στο πλήθος σχολίων που δέχτηκε για τον πατέρα του παιδιού της, η ίδια απάντησε: «Μου φαίνεται αστείο. Νομίζω ότι είναι περιττό για μία κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να πουν “ποιανού είναι το παιδί”. Έπρεπε να κάνω μεγάλο ταγκ στη φωτογραφία Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα να πει, γιατί του φταίει η μίζερη καθημερινότητά του και ψάχνει πράγματα να πει. Η τάση “οι έξυπνοι του πληκτρολογίου” είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει πολύ σήμερα».

Μιλώντας για τους κακοπροαίρετους τους διαδικτύου, η Ιωάννα Τούνη τόνισε: «Πολύ σπάνια θα μπω στη διαδικασία να κάνω μπλοκ γιατί βαριέμαι. Αν ήταν να τους κάνω όλους μπλοκ δεν θα είχα να κάνω κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Επίσης οι haters ανεβάζουν το engagement στα social media, οπότε ας υπάρχουν και αυτοί».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου