Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στέλιος Νιάκαρης στα Παραπολιτικά για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά»

Το διεθνούς φήµης µοντέλο µιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση και την ανήθικη πρόταση των 30.000 ευρώ

Στέλιος Νιάκαρης είναι διεθνούς φήµης µοντέλο, αφού έχει κάνει καµπάνιες Versace -µαζί µε την Kate Moss-, Roberto Cavalli, έχει γίνει εξώφυλλο βιβλίου για τα 20 χρόνια των Dolce & Gabbana στην Ιταλία και γενικότερα έχει καταφέρει να περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες. Ο ίδιος µιλάει στο «S» για τη δουλειά του, αλλά και για ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που τον έχει σηµαδέψει.

«Οταν ήµουν πιο µικρός, είχα πάει στο Παρίσι σε ένα casting για τον οίκο Christian Dior. Το casting το έκανε εταιρεία παραγωγής και όχι ο σχεδιαστής. Μπήκα στον χώρο και είδα τρία άτοµα. Κάθισα, πήρα την πόζα και έπειτα από λίγο οι δύο έφυγαν. Εµεινε µόνο ένας άνδρας, ο οποίος µου είπε: “Γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά”. Γδύθηκα, γιατί δεν είχα πάρει χαµπάρι τι ακριβώς γινόταν, αλλά στη συνέχεια πήγε να µε ακουµπήσει κι εγώ τραβήχτηκα. Αρχικά νόµιζα ότι ήθελε να δει τις αναλογίες µου, αλλά βασικά ήθελε να κάνει άλλα πράγµατα µαζί µου. Ντράπηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή µου! ∆εν είµαι ντροπαλός ούτε πουριτανός, αλλά ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Στη συνέχεια, µάλιστα, µου ανέφερε: “Σου είπα να γδυθείς γιατί θέλω να σε γευτώ” . Και απάντησα: “Συγγνώµη, δεν µε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, εγώ ήρθα για τη δουλειά”. Φεύγοντας, εκείνος µου φώναξε: “Τι κρίµα, ο µισθός σου θα ήταν 30.000 ευρώ”».

Ο Στέλιος, παράλληλα µε το modelling, είναι πλέον και σχεδιαστής κοσµηµάτων και θέλει, µάλιστα, να το κάνει επαγγελµατικά.

«Εχω ξεκινήσει να ασχολούµαι µε τον χώρο των κοσµηµάτων. Εχω δηµιουργήσει µια σειρά µε κοσµήµατα unisex, που κατασκευάζονται εδώ στην Ελλάδα, από χειρουργικό ατσάλι, και σκέφτοµαι να ξεκινήσω να εµπορεύοµαι και χρυσά κοσµήµατα, γιατί όλο αυτό πάει πολύ καλά και είναι κάτι που µου αρέσει πολύ, γιατί πάντα φορούσα και φοράω κοσµήµατα».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 10 Σεπτεμβρίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου