Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν έπαθα, ούτε έκανα κάτι αρνητικό

«Οι κακές στιγμές μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επεισοδιακή συνάντηση που είχε με την Ιωάννα Μαλέσκου, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της. Παράλληλα, ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις με τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και το Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση να εισπράττεις κι εσύ από τον κόσμο το κακώς κείμενο της πολιτείας και της δικαιοσύνης. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα στον κόσμο.

Μην τα ξεχνάμε για τις λεπτομέρειες ενός θέματος, το οποίο κατά την προσωπική μου γνώμη είναι εξαντλημένο. (Τα θεωρώ) εντελώς σαν λεπτομέρειες κι έχουν πάρει μεγάλη έκταση. Δηλαδή του Κούγια τα καμώματα. Ε όχι.

Δεν το πιστεύω (ότι μπορούν να επιστρέψουν στο θέατρο) γιατί δεν θα έχουν την αποδοχή του σιναφιού και των συναδέλφων τους» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Οι κακές στιγμές μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή. Εγώ δεν θεωρώ ότι κάτι έπαθα τότε αλλά ούτε ότι κάτι έκανα αρνητικό.

Μια χαρά κορίτσι είναι η Ιωάννα και θα τα πάει πολύ καλά… Το φέτος τελειώνει όταν κλείνει η σεζόν. Θα βρεθεί, να είναι σίγουρη» έκλεισε ο Τάσος Χαλκιάς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου