Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ο παππούς μου δεν ήταν καλά και αποσύρθηκε, δεν ήθελε να τον δούνε έτσι» (Βίντεο)

«Είχε μια υπερηφάνεια, δεν ήθελε να τον δούνε αλλιώς από αυτό που ήταν στις ταινίες», αναφέρει στη συνέντευξή του για τον αείμνηστο ηθοποιό, Λάμπρο Κωνσταντάρα

Αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και αναφέρθηκε στον συνονόματο αείμνηστο ηθοποιό και παππού του.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Εμείς» και μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του σπουδαίου ηθοποιού, Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Αρχικά, εξήγησε πώς αντιμετωπίζει τις ερωτήσεις του κόσμου σχετικά με τον παππού του, ενώ εξέφρασε την λύπη του που δεν πρόλαβε να τον ζήσει περισσότερο.

«Είναι βαρύ το όνομα και δεν έχω βαρεθεί να μου το λένε. Οι περισσότεροι με ρωτούν για εκείνον με αγάπη, νοσταλγία και είναι κάτι πολύ ευχάριστο αυτό. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να τον ζήσω περισσότερο», δήλωσε αρχικά.

«Είχε αποσυρθεί κι όταν επέστρεψε, δεν ήταν πολύ καλά. Δεν ήθελε τα εγγόνια του κι όλοι οι άνθρωποι γενικά, να τον βλέπουν έτσι. Είχε μια υπερηφάνεια, δεν ήθελε να τον δούνε αλλιώς από αυτό που ήταν στις ταινίες», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ανέφερε πως ο αείμνηστος Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας άνθρωπος αρχοντικός, όπως λένε και οι περισσότεροι που τον έζησαν.

«Ήταν αρχοντάνθρωπος και το λένε άνθρωποι που τον έζησαν πολύ. Πολλοί άνθρωποι, με τους οποίους έπαιξε μαζί, μου έχουν πει ιστορίες για εκείνον», δήλωσε κλείνοντας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου