Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Η επαγγελματική της διαδρομή, οι διακοπές και το «The Chase» (Βίντεο)

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στην «Ελένη» και μίλησε για την ζωή της, τις διακοπές της και το παιχνίδι που παρουσιάζει στο MEGA, «Τhe Chase»

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κεφαλλονιά, όπου είναι και ο αγαπημένος της προορισμός καθώς και ο τόπος καταγωγής. Ένας ακόμη αγαπημένος προορισμός της είναι η Σύρος.

«Κάτι στην Σύρο με τραβάει πάρα πολύ, την γνωρίσαμε παρέα με τον Αντώνη, την αγαπάω πάρα πολύ», ανέφερε για το κυκλαδίτικο νησί.

«Εγώ νομίζω ότι φέτος  ευχαριστήθηκα πιο πολύ από ποτέ τις διακοπές», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια και μίλησε για την πρεμιέρα του «Chase», σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο MEGA.

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας με την Ελένη ανέφερε ότι για να βγει έξω πρέπει να την «τσιγκλίσουν», ενώ αποκάλυψε για τον άντρα της, Αντώνη, ότι είναι «party animal». Βέβαια, όταν δεν είχε τόσες υποχρεώσεις έβγαινε καθημερινά. κι η ίδια.

Μιλώντας και για τον Αντώνη Ρέμο ανέφερε: «Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να λέει ότι είναι κουρασμένος».

«The chase», Πρεμιέρα σήμερα στις 18:30 στο MEGA

«Tο συγκεκριμένο παιχνίδι ήθελε χρόνο για να το κατανοήσει κάποιος, και αυτός ήταν ο αρχικός μου ενδοιασμός, όταν μου προτάθηκε», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια, αλλά πια είναι χαρούμενη που έχει «χτίσει» το κοινό της.

Για τους chasers  του παιχνιδιού «Είναι σαν τους άριστους μαθητές, που όταν χάνουν τσαντίζονται με τον εαυτό τους». Ενώ για τους παίκτες που έρχονται να συμμετάσχουν στο παιχνίδι σημείωσε ότι έχουν τους αγαπημένους τους chasers, και κάθε παίκτης ανάλογα με την προσωπικότητα του επιλέγει τον chaser που του ταιριάζει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου