Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Ιτούδης: «Εγώ θέλω να είμαι στο μπάσκετ όσο μπορώ και όσο θέλω να προσφέρω» (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ παραχώρησε στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» μία εκ βαθέων συνέντευξη μιλώντας για τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο προπονητής ή όπως μας αρέσει να τον αποκαλούμε, ο coach. Και ενώ πιστεύουμε πως το μπάσκετ  αποτελεί ένα βασικό κομμάτι του εαυτού του, ο ίδιος αποκαλύπτει πως δεν είναι μονάχα αυτό.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως δεν έχει παίξει ποτέ του επαγγελματικό μπάσκετ παρά μόνο ερασιτεχνικά. Θυμάται τη μητέρα του να του λέει: «Το μπάσκετ δεν θα σου δώσει να φας, έλα να μας βοηθήσεις στα σπαράγγια».

Εκείνος από την άλλη μέχρι και σήμερα δηλώνει πως δεν τον γέμισε ποτέ η γεωπονία. «Πήγα στην ακαδημία του Ζάγκρεμπ. Γινόταν εμφύλιος με μάχες και το πανεπιστήμιο λειτουργούσε» περιγράφει.

Αναφέρει πως η πρώτη του «σφαλιάρα» ήταν όταν στο πρώτο του παιχνίδι χάσανε. «Κάποια στιγμή θα “πέσουμε” όλοι, ο στόχος όμως είναι να πέσουμε μπροστά και να γίνουμε καλύτεροι από τις αποτυχίες» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν κρύβει τη μεγάλη αγάπη που έχει για την γυναίκα και την κόρη του. «Η γυναίκα μου και η κόρη μου άλλαξαν την καθημερινότητά τους για να υποστηρίξουν εμένα. Είχα συμφωνήσει μαζί τους ότι το καλοκαίρι είναι δικό τους, τώρα ανήκει στην εθνική και είναι τιμή, πρόκληση και μεγάλη ευθύνη» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο προπονητής  δηλώνει παράλληλα πολύ καλός χορευτής. Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως γνωρίζει όλους τους χορούς της ανατολικής Ρωμυλίας. «Μου αρέσει να διαβάζω και να αθλούμαι» προσθέτει.

«Πέρασα 9 μήνες με υψηλό πυρετό και τρόμαξα» αναφέρει σχετικά με την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ενώ ευχαρίστησε δημοσίως το νοσοκομείο «Σωτηρία» και την κ. Πουλάκου για τη φροντίδα που του παρείχαν τις ημέρες νοσηλείας του.

Ερωτώμενος για το μέλλον του στο μπάσκετ, λέει πως εκείνος θέλει να είναι στο μπάσκετ «όσο μπορεί και όσο θέλει να προσφέρει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00