Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η κριτική δεν την «αγγίζει» – Το νέο γυμνό στιγμιότυπο και το «κράξιμο» από το κοινό της (Φωτό)

Παρά τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τις αναρτήσεις που κάνει και τις «σκληρές» δηλώσεις του γιου της, η ποπ σταρ συνεχίζει ακάθεκτη να ποζάρει γυμνή στο Instagram 

Φαίνεται πως τα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών της, οι προτροπές να συμβουλευτεί ειδικό και να προσέξει την ψυχική της υγεία, αλλά και τα «πικρά» λόγια του 15χρονου γιου της σε συνέντευξη που παραχώρησε, δεν επηρεάζουν καθόλου τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Από τη στιγμή που κατάφερε να «ελευθερωθεί» από τη 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία, στην οποία την επέβαλε ο πατέρας της, η ποπ σταρ έχει προβληματίσει το κοινό της με τις κινήσεις της στα social media.

Οι θαυμαστές της μπορεί να έχουν συνηθίσει τις σέξι εμφανίσεις της και τα… προκλητικά καμιά φορά βίντεο, όμως οι γυμνές της πόζες στο Instagram φαίνεται πως «ξεπερνούν τα όρια» ακόμα και των πιο φανατικών.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με ένα ακόμα «κύμα» αντιδράσεων, εξαιτίας ενός νέου στιγμιότυπου που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Ειδικότερα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε ξανά γυμνή, αυτή τη φορά έχοντας γυρισμένη την πλάτη της στον φακό και με τα χέρια της πάνω στα οπίσθιά της.

μπριτ

Στα σχόλια, οι θαυμαστές της εκφράζουν ανοιχτά τόσο την «απορία» τους, όσο και την «απογοήτευσή» τους. «Ότι τι;», της έγραψε η γνωστή διακοσμήτρια, Τζέσικα Μάντισον, με το σχόλιό της να ανεβαίνει στην κορυφή και τους άλλους χρήστες να της επισημαίνουν πως ίσως αυτές οι αναρτήσεις είναι και ο λόγος που τα παιδιά της δεν θέλουν να έχουν σχέσεις μαζί της.

«Σκέψου τα παιδιά σου. Μην αναρωτιέσαι γιατί δεν θέλουν να σε δουν», γράφει κάποιος, με άλλους να συμπληρώνουν: «Θα είμαι ειλικρινής. Όλο αυτό έχει γίνει βαρετό», «δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο γίνεται αυτό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου