Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γεράσιμος Μιχελής: «Ήρθε με τη μηχανή πάνω μου και με απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου παραχώρησε ο Γεράσιμος Μιχελής.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στη σειρά Παρά Πέντε, μίλησε μεταξύ άλλων για την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Γεράσιμος Μιχελής σημείωσε χαρακτηριστικά: «Περπατώ στην Αθηνάς και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μια μηχανή! Τα χάνω! Και μου λέει, “εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς”. “Είσαι καλά ρε άνθρωπε;” του λέω και ευτυχώς ήταν εκεί ένας αστυνομικός που σταμάτησε. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό για μένα», δήλωσε αρχικά ο Γεράσιμος Μιχελής.

«Μου πρότειναν εκ τότε τέτοιους ρόλους. Ο σκοτεινός, ο βλοσυρός, ο πολλά υποσχόμενος. Οι παραγωγοί μας θέλουν να κάνουμε ένα πράγμα. Εγώ κακός; Θα μου δίνουν λοιπόν όλους τους ρόλους των κακών. Μας χαρακτηρίζουν με ένα χαρακτηριστικό και το κουβαλάμε δια βίου».

Αναφερόμενος στον τρόπου που δέχτηκε πρόταση από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Γιώργος Μιχελής αποκάλυψε: «Είχα δει της Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη, μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη και κουμπάρα μου, Ράνια Σχίζα πως θέλω να γνωριστώ μαζί του. Την επόμενη βδομάδα σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το Παρά Πέντε» συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Μιχελής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου