Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει με το μαύρο μπικίνι της και κόβει την ανάσα (Φώτο)

Αναστάτωση προκάλεσε -για ακόμη μια φορά- στο Instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από την Αθήνα και να περνά μοναδικές στιγμές με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αυτές τις ημέρες κάνει τουρ στα Δωδεκάνησα. Κολυμπά στα καταγάλανα νερά της Τελένδου και της Καλύμνου και κάνει κοινά σχέδια για τον χειμώνα που έρχεται.

Παράλληλα, η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν ξέχνα τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Με την τελευταία της ανάρτηση ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Στις φωτογραφίες που πόσταρε ποζάρει με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία.

«Τουλάχιστον, ζούμε κάτω από τον ίδιο ήλιο και τον ίδιο ουρανό», έγραψε η ίδια στο μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτησή της.

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω

  

Η Βρισηίδα κάνει restart στη ζωή της

Πρόσφατα, η νεαρή influencer αποκάλυψε ότι θα αφήσει πίσω της τη Θεσσαλονίκη και θα μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να ασχοληθεί πιο εντατικά με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από ένα Q&A στο προφίλ της στο Instagram.

Σε ερώτηση που δέχτηκε από followers της για το αν θα αφήσει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, απάντησε: «Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα».

Στην Αθήνα άλλωστε βρίσκεται και ο σύντροφος της, Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και έγιναν ζευγάρι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου