Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έτεινε «την τελευταία στιγμή» κλάδο ελαίας σε Χάρι και Μέγκαν μετά από τηλεφώνημα του Καρόλου (Φώτο & Βίντεο)

Ο Κάρολος Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε εντολή στους γιους του να βάλουν στην άκρη τη συνεχιζόμενη κόντρα τους ενόψει της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, παρέμβαση που είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη κοινή εμφάνιση του Ουίλιαμ και του Χάρι μαζί με τις συζύγους τους εδώ και πάνω από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψαν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επιχείρησε ένα είδους συμφιλίωσης με τον μικρότερο αδελφό του, τείνοντάς του κλάδο ελαίας την τελευταία στιγμή και ζητώντας του να τον συνοδέψει σε δημόσια εμφάνιση έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Βασιλιά Κάρολο.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας περπάτησαν συντροφιά με το ζεύγος των Σάσεξ έξω από τις πύλες του κάστρου, επιθεωρώντας τη «θάλασσα» με μπουκέτα λουλουδιών και συγκινητικά μηνύματα που έχουν αφήσει εκεί οι εκατοντάδες πολίτες, θέλοντας να εκφράσουν τη λύπη τους για τον θάνατο της 96χρονης μονάρχη. Η βόλτα αυτή κράτησε περίπου 40 λεπτά, και περιλάμβανε σύντομες συνομιλίες με κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ για να αποτίσει φόρο τιμής στην Ελισάβετ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, που εγκατέλειψαν πριν απο δύο χρόνια τα βασιλικά του καθήκοντα και πλέον ζουν στην Καλιφόρνια, έχοντας διατυπώσει ορισμένους αρνητικούς ισχυρισμούς για το παλάτι, κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου καθώς περπατούσαν δίπλα στα λουλούδια και τις αφιερώσεις. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες τους χαιρετούσαν καθώς διάβαζαν τα σημειώματα, ενώ ο Χάρι ακούμπησε ορισμένες φορές στοργικά το χέρι του στην πλάτη της Μέγκαν.

Κάποια στιγμή, η Κέιτ πλησίασε ένα παιδάκι που έκλαιγε για να το παρηγορήσει. Σύμφωνα με μάρτυρα, η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας δάκρυσε καθώς έλεγε σε ορισμένους παρευρισκόμενους πώς προσπάθησε ο μικρός της γιος Λούις να την παρηγορήσει μετά την απώλεια της πολυαγαπημένης του προγιαγιάς. «Τουλάχιστον τώρα θα είναι συντροφιά με τον προπαππου» είπε το χαριτωμένο αγοράκι στη μαμά του.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, πολλοί πιστεύουν ότι η χθεσινή κοινή εμφάνιση των δύο ζευγαριών θα αποτελέσει σημείο καμπής στη σχέση τους και το εχθρικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους μετά από σειρά συνεντεύξεων του Χάρι και της Μέγκαν.

Πιστεύεται ότι, πριν το θάνατο της Βασίλισσας, το ζεύγος των Σάσεξ δεν σχεδίαζε να συναντήσει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, παρά το γεγονός ότι κατά την επίσκεψή τους στη Βρετανία διέμεναν στην Αγροικία Φρόγκμορ, πολύ κοντά στην κατοικία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσα της Ουαλίας. Είναι προφανές ότι ο θάνατος της Ελισάβετ στάθηκε ο καταλύτης για μια προσωρινή έστω συμφιλίωση, σε συμμόρφωση με την επιθυμία του Καρόλου.

Σύμφωνα με τους Times, πάντως, χρειάστηκαν αρκετές… διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες της κοινής εμφάνισης, γεγονός που δικαιολογεί την καθυστέρηση 45 λεπτών στην άφιξή τους έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ.

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας προσκάλεσε τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ να τον συνοδεύσουν. Ο ίδιος θεώρησε ότι ήταν σημαντικό να δείξουν ενωμένοι για τη Βασίλισσα σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την οικογένεια», ανέφερε μια πηγή από το παλάτι.

Ο φίλος των Σάσεξ και δημοσιογράφος Ομίντ Σκόουμπι ισχυρίστηκε αργότερα στο Twitter ότι η πρόσκληση έγινε «την τελευταία στιγμή», αναγνωρίζοντας πάντως ότι πρόκειται για μια σημαντική στιγμή στη σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00