Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάκης Δελαπόρτας: «Ήταν οι δύο καλές μου νεράιδες που με άγγιξαν με το μαγικό ραβδί τους»

«Ποτέ κανείς καλλιτέχνης δεν μπορεί να νιώθει πλήρης, πάντα είμαι σε αναζήτηση νέων σχεδίων και οραμάτων», λέει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα του που γεννήθηκε δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Μετράτε 40 χρόνια στο θέατρο. Μιλήστε μας γι’ αυτή σας την πορεία. Πώς ξεκίνησαν όλα;

Από παιδί αγαπούσα το σινεμά. Ήξερα πάντα τι ήθελα να κάνω. Ωστόσο νομίζω ότι στάθηκα ιδιαίτερα τυχερός στο ξεκίνημά μου καθώς το να γεννιέται η καριέρα σου δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ρένα Βλαχοπούλου νομίζω πως είναι ασύγκριτο. Ήταν οι δύο καλές μου νεράιδες που με άγγιξαν με το μαγικό ραβδί τους και έγινε ένα μικρό θαύμα. Έζησα κοντά τους υπέροχες στιγμές για χρόνια και το ταξίδι σαράντα χρόνια μετά, νομίζω πως είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Μια μεγάλη καριέρα με πολλές επιτυχίες. Νιώθετε πλήρης;

Ποτέ κανείς καλλιτέχνης δεν μπορεί να νιώθει πλήρης, πάντα είμαι σε αναζήτηση νέων σχεδίων και οραμάτων. Ωστόσο αισθάνομαι πως κατάφερα πολύ περισσότερα από όσα ονειρευόμουν και αυτό είναι μια μικρή νίκη, γιατί στη ζωή θέλω να βγαίνω νικητής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου