Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Όταν μου είπαν να συνεργαστώ με τον Σορεντίνο έτρεχα στους δρόμους της Ιταλίας και φώναζα» (Βίντεο)

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την συνεργασία της με τον Πάολο Σορεντίνο, για την «Γη της ελιάς» και για την αντιμετώπιση της στα αρνητικά σχόλια.

Η ηθοποιός μίλησε για την ζωή της αλλά και για τα επαγγελματικά της.

«Είναι φιλοσοφία της ζωής μου να μην τα παρατάω. Το «θέλω» σου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε δυσκολία. Μου επιτρέπω το πένθος στη ζωή μου άλλα ξέρω ποτέ αυτό τελειώνει. Ζω το συναίσθημα μου και επιτρέπω το ίδιο και στους άλλους. Εξαρχής προοριζόμουν για να γίνω ηθοποιός αν και ήθελα να γίνω διπλωμάτης», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Για την συνάντησή της με τον Πάολο Σορεντίνο αποκάλυψε πως, «Αγαπώ πολύ τις γυναίκες. κάθε φορά που μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη έλεγα ότι, οι φίλες μου είναι ομορφότερες. Το 2017 επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη, δεν είχα δουλειά, ήμουν κλεισμένη σπίτι και είχα κατάθλιψή. Μετά με πήρε ο Πάολο Σορεντίνο. Με πήρε η ατζέντισσα μου τα μεσάνυχτα να μου πει ότι θέλει ο Πάολο Σορεντίνο να συνεργαστούμε και της έκλεισα το τηλέφωνο. Έτρεχα στον δρόμο στην Ιταλία και φώναζα ότι πήρα την δουλειά. Μερικές στιγμές νιώθω την Ιταλία περισσότερο σπίτι μου από ότι την Ελλάδα».

Μεταξύ άλλων η Αντιγόνη Κουλουκάκου τοποθετήθηκε για τον ρόλο της Ιουλίας στην «Γη της Ελιάς» του MEGA.

«Είμαι περήφανη που είμαι Μανιάτισσα. Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένα παιδί που εκπέμπει φως και ενέργεια και δεν θες να μην συνεργαστείς μαζί του. Η Ιουλία θα χωρίσει με τον Γιώργη και περιμένουμε να δούμε τι είναι ο Στάθης για εκείνη», αποκάλυψε.

«Ευχαριστώ και τους δυο μπαμπάδες μου κάθε μέρα και στις κακές μέρες τους βρίζω. Μου ήρθε ένα μήνυμα και με προσέβαλε πολύ. θύμωσα γιατί δεν είμαι εγώ αυτό που λέει εκείνος και την ξανανέβασα», σχολίασε αναφερόμενη σε ένα άσχημο μήνυμα που έλαβε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου