Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ζακ Έφρον: «Έπεσε σε κατάθλιψη» ενώ έκανε προπονήσεις για την ταινία «Baywatch»

Ο ηθοποιός θέλησε να ενημερώσει όσους θέλουν να αποκτήσουν το «σώμα του Baywatch», για τις καταστροφικές συνέπειες

Ο Ζακ Έφρον αποκάλυψε ότι «έπεσε σε πολύ βαριά κατάθλιψη», ενώ έκανε προπονήσεις για την ταινία του 2017 με τίτλο «Baywatch».

Ο 34χρονος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Ντουέιν Τζόνσον στην κωμωδία, βασισμένη στην ομότιτλη αρχική σειρά του 1989, με μια ομάδα ναυαγοσωστών που επιφορτίστηκε να σώσει το μέλλον της περιοχής της από εγκληματίες.

Ο Ζακ Έφρον υποδύθηκε έναν από τους νεοσύλλεκτους ναυαγοσώστες και για τις ανάγκες του ρόλου, άλλαξε εντελώς το σώμα του. Ωστόσο, αυτή η εμπειρία δεν του άρεσε καθόλου. «Συνειδητοποίησα όταν τελείωσα με εκείνη την ταινία ότι δεν θέλω να είμαι ποτέ ξανά σε τόσο καλή φόρμα. Ήταν τόσο δύσκολο» παραδέχτηκε.

Efron-Johnson

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Έφρον χρειαζόταν να έχει μια στρατηγική διατροφής και προπόνησης ενός επίλεκτου αθλητή για μήνες. Σε νέα συνέντευξή του στο περιοδικό «Men’s Health» ο ίδιος περιέγραψε την προετοιμασία στην οποία υποβλήθηκε για να αποκτήσει μύες για την ταινία, σημειώνοντας ότι περιελάμβανε λήψη διουρητικών και υπερβολική προπόνηση.

«Αυτή η εμφάνιση στο «Baywatch», δεν ξέρω αν είναι πραγματικά εφικτό να διατηρηθεί. Απλώς υπάρχει πολύ λίγο νερό στο δέρμα. Είναι σαν ψεύτικο, φαίνεται CGI (εικόνα που έχει παραχθεί από υπολογιστή).ροτιμώ πολύ να έχω επιπλέον, ξέρετε, 2-3% σωματικό λίπος» παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Μάλιστα διευκρίνισε ότι δεν θέλει να ακουστεί ότι παραπονιέται, όμως θέλει να ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το «σώμα του Baywatch» για τις καταστροφικές συνέπειες που είχε η προπόνηση στην υγεία του. «Άρχισα να έχω αϋπνίες. Έπεσα σε μια πολύ βαριά κατάθλιψη, για πολύ καιρό. Αυτή η εμπειρία με εξάντλησε. Απλά δεν ένιωθα ζωντανός» σημείωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου