Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Έλληνας σεφ του Μπάκιγχαμ στο MEGA: «Η Βασίλισσα ήταν πολύ ευγενική μαζί μας και μας σεβόταν» (Βίντεο)

Ο σεφ Νίκος Κουλούσιας μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για τη συνεργασία του με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ αλλά και για τις διατροφικές της συνήθειες.

Ο Έλληνας σεφ, Νίκος Κουλούσιας συνεργάζεται με το παλάτι του Μπάκιγχαμ από το 2017 και ήταν ένας από τους πολλούς σεφ που επιμελούταν το διατροφολόγιο της Βασίλισσας.

«Έχουμε καθημερινή επαφή με την βασιλική οικογένεια, και εμείς, όπως και όλοι έχουμε ανέβει στο Μπαλμόραλ και περιμένουμε τα επόμενα βήματα» είπε ο σεφ.

Ανέφερε πως η ομάδα του παλατιού ενημερώθηκε για τον θάνατό της, περίπου 30′-45′ νωρίτερα από τη δημοσίευση της είδησης παγκοσμίως.

Ερωτώμενος για τυχόν αλλαγές στη διατροφή της, λόγω προβλημάτων υγείας είπε πως δεν είχε αλλάξει κάτι που να προκαλούσε ανησυχία, αν και είχαν λιγοστέψει τα γεύματά της λόγω ηλικίας.

«Το πρωί έτρωγε σάντουιτς με τόνο, δύο αυγά μαύρα βιολογικά και ένα πολύ ελαφρύ μεσημεριανό» είπε ο σεφ, τονίζοντας πως η βασίλισσα ήταν πολύ ευγενική με την ομάδα και σεβόταν τη δουλειά τους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αν και το μενού της παρακολουθούταν από γιατρούς, υπήρχαν στιγμές που η ίδια θα ζήταγε κάτι εκτός της διατροφής της, όπως μαρμελάδες.

«Αυτό που της άρεσε πολύ ήταν η δική μας σπανακόπιτα και γενικά οι πίτες με φρέσκο φύλλο, πάντα» προσέθεσε ο σεφ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου