Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Καρολίνα Ντάσιου: Μιλούν πρώτη φορά μαζί στην κάμερα, μετά τον ερχομό των διδύμων (Βίντεο)

Στην «Ελένη» μιλάει για πρώτη φορά ο Μιχάλης Ζαμπίδης μαζί με τη σύντροφο του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μιλάει για πρώτη φορά μαζί με τη σύντροφο του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, μετά τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών τους, τον περασμένο Μάη. Το ζευγάρι μιλά συγκινημένο για τη σχέση τους και την εμπειρία τους ως γονείς.

«Πριν τρεισήμισι μήνες γεννήσαμε δυο πανέμορφα κοριτσάκια και είναι μεγάλη η χαρά μας», ανέφερε η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην συνέντευξη παραδέχεται: «Τα παιδιά είναι τεράστιο «σχολείο» και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα κι όταν κλαίνε τα μωράς τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω ”μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ”»

Ενώ για το πόσο βοηθάει με τα δίδυμα ο Μιχάλης, η σύζυγός του ανέφερε ότι είναι κοντά σε μένα και στα μωρά και προσφέρει χαρά σε όλους μας, αλλά πρακτικά δεν μπορεί να προσφέρει λόγω της δουλειάς του.

Για την σχέση της με τον Μιχάλη, η Μαρία Καρολίνα εξομολογήθηκε ότι είναι το άλλο της μισό και δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή της χωρίς αυτόν.

Σε αυτό το σημείο η συγκίνηση του Μιχάλη Ζαμπίδη όταν άκουσε τα όμορφα λόγια της συντρόφου του για εκείνον ήταν έκδηλη και με την σειρά του αποκάλυψε για την σύζυγό του ότι: «Όλοι έχουμε κάλους και κακούς εαυτούς. Η Μαρία μου βγάζει καλές πλευρές του εαυτού μου».

Στις ελάχιστες εξόδους που κάνει με τον Μιχάλη η Μαρία-Καρολίνα τονίζουν ότι τους λείπουν τα μωράκια του και μετά από λίγο θέλουν να γυρίσουν σπίτι να δούνε τα δίδυμα.

Για τα επαγγελματικά μου όνειρα ο Μιχάλης Ζαμπίδης παδέχθηκε: «Το όνειρο του Μιχάλη Ζαμπίδη έγινε πραγματικότητα: το πρώτο εξάστερο γυμναστήριο στο ΟΑΚΑ.»

Για το κομμάτι του αθλητισμού στην ζωή των παιδιών αναφέρει ο πρωταθλητής: «H άθληση γίνεται οικογενειακή υπόθεση. Όσο οι γονείς γυμνάζονται τα παιδιά μαθαίνουν παίζουν και αθλούνται»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00