Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζένη Βάνου – Σοκαριστική αποκάλυψη: «Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γι’ αυτό»

“Πόνεσε πάρα πολύ και αυτό της βγήκε σε όλη της τη ζωή. Προσπαθούσε να αγοράσει την αγάπη”.

Η Τζένη Βάνου, μία από τις ωραιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, είχε μια ζωή με αρκετές άγνωστες πτυχές στο ευρύ κοινό. Η κόρη της, Αθηνά Ρηγοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου, έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη για την ερμηνεύτρια.

«Δεν ήταν ο χαρακτήρας της τέτοιος να είναι σταρ. Της άρεσε η έννοια σπίτι, να είναι νοικοκυρά, μαμά. Μια μέρα ήρθε μια δημοσιογράφος για να της πάρει συνέντευξη και η μαμά μου ήταν με το φακιόλι και της λέει η δημοσιογράφος «φώναξέ μου την κυρία σου, έχω έρθει για μία συνέντευξη». Δεν την γνώρισε καν.

Όταν έμαθε ο παππούς μου ότι είχε αρχίζει την καριέρα της, θύμωσε πολύ και της είπε να φύγει από το σπίτι. Όταν μάθαινε κατά καιρούς πόσο αξιοπρεπής ήταν η κόρη του, πήγε και τη βρήκε στο καμαρίνι. Της ζήτησε συγγνώμη και τα βρήκαν, όλα μέλι γάλα. Η γιαγιάκα μου έκανε άλλη ζωή στην αρχή, όταν χώρισε από τον παππού μου.

Εκείνη την περίοδο, η μαμά μου έμεινε με τον παππού μου και αισθανόταν ότι η μητέρα της δεν την ήθελε. Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας έχει κάνει για αυτό. Πόνεσε πάρα πολύ και αυτό της βγήκε σε όλη της τη ζωή. Προσπαθούσε να αγοράσει την αγάπη» εξομολογήθηκε η κόρη της Τζένης Βάνου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00