Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν είμαι υπεράνω αλλά είναι πιο σημαντικό και πάνω από όλα αυτό που πιστεύω» (Βίντεο)

Η αγαπημένη καλλιτέχνις μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη, για τον έρωτα που έχει για τον σύζυγό της, για τις αδικίες σε βάρος των γυναικών και τον «πόλεμο» των social media.

Αφοπλιστική, ειλικρινής και ευχάριστη όπως πάντα, έτσι και σε αυτή τη συνέντευξη, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για όλους και όλα.

Αν και δεν την έχουμε συνηθίσει να αναφέρεται συχνά στην προσωπική της ζωή, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον επί 10 χρόνια σύζυγό της. «Τον άνθρωπό μου τον παρατηρώ ακόμα. Κάθε φορά με εκπλήσσει και με συγκινεί, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του» δηλώνει.

Οι δυο τους, όπως αποκαλύπτει, παντρεύτηκαν την ημέρα που γνωρίστηκαν. «Είπαμε στους καλεσμένους “ξεχνάτε τα κινητά, τώρα το ζούμε”» θυμάται η ίδια.

Αγαπημένο της νησί είναι η Φολέγανδρος, τόπος καταγωγής της μητριάς της. Η μητέρα της κατάγεται από την Κεφαλονιά και ο πατέρας της από την Κύθνο. «Ο άντρας μου όταν ήμασταν μόλις 15 μέρες μαζί, έπρεπε να περάσει το “τεστ Φολεγάνδρου”» λέει η ίδια και προσθέτει πως όταν τραγουδάει την «Φολέγανδρο» τον έχει πάντοτε στο μυαλό της.

Αποκάλυψε μάλιστα πως το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί δώρο των συνεργατών της, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου για την πρώτη επέτειο του γάμου της.

Ερωτώμενη για τις γυναίκες και τη στήριξή της προς αυτές, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Τις λατρεύω τις γυναίκες. Ξέραμε πολλά χρόνια τι μας πονάει αλλά δεν βρίσκαμε τις κατάλληλες λέξεις να το εξηγήσουμε στους υπόλοιπους».

Στη συνέχεια αναρωτιέται: «Ασχολήθηκε κανείς ποτέ στο σχολείο με το τι φοράει ένα αγόρι; Ασχολήθηκαν όμως πολλοί δάσκαλοι με το τι φοράει ένα κορίτσι».

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις της που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, δηλώνει πως ορισμένοι τη σχολίασαν με έναν τρόπο «βαθιά στερεοτυπικό και πατριαρχικό». «Εάν κάποιος με “κοροϊδέψει” επειδή συμμετέχω σε μία συναυλία και όχι σε μία άλλη, δεν με απασχολεί».

Θυμάται πως όταν τοποθετήθηκε για το ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης, ένας φίλος της, της είπε πως έχασε από το προφίλ της 500 ακολούθους. Όπως λέει χαρακτηριστικά δεν είναι «υπεράνω αλλά είναι πιο σημαντικό και πάνω απ’ όλα αυτό που πιστεύω».

«Δεν έχω πολλά διλήμματα στη ζωή μου. Δεν θέλω να έχω μια φωνή μέσα μου, να μου λέει “γιατί το έκανες;”» συνεχίζει.

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στις 13 Σεπτεμβρίου στο «Θέατρο Γης» μαζί με την Αφροδίτη Μάνου, ενώ απόψε θα ερμηνεύσει τις αγαπημένες επιτυχίες της στο Θέατρο Βράχων, μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου