Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Billie Eilish: Θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά του Netflix;

Η 3η σεζόν του Euphoria είναι γεγονός και οι φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να κάνει στροφή στην καριέρα της

Από τραγουδίστρια… ηθοποιός η Billie Eilish. Τις τελευταίες ημέρες όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την 20χρονη να πρωταγωνιστεί στο Euphoria.

Η Barbie Ferreira ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στην 3η σεζόν της δραματικής σειράς του Netflix, με τις πληροφορίες να λένε ότι η απόφασή της οφείλεται σε τσακωμό που είχε με τον δημιουργό Sam Levinson.

Την ίδια ώρα, το Twitter θέλει την Billie Eilish να εντάσσεται στο καστ. Σύμφωνα με όσα γράφονται, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια θα υποδυθεί το νέο κορίτσι του του Nate Jacobs (Jacob Elordi).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, ούτε οι φήμες επιβεβαιώνονται από την παραγωγή.

Σημειώνεται ότι η σπίθα άναψε από ένα tweet θαυμαστών που ζητούσε από τον κόσμο να ψηφίσει την 20χρονη στα MTV VMAs.

Επίσης, μια άλλη φήμη που κυκλοφορεί στο Twitter υποστηρίζει ότι η Demie Alexie δεν θα εμφανιστεί στην 3η σεζόν του Euphoria, κάτι που είναι πιθανότατα ψευδές.

 

Όσα πρέπει να ξέρουμε για την πετυχημένη σειρά

Το Euphoria δημιουργήθηκε από τον Sam Levinson και βασίζεται στην ομώνυμη, ισραηλινή παραγωγή. Ο πρώτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου κι αποτελείται από 8 επεισόδια.

Η υπόθεση αφορά τη ζωή και τις δυσκολίες μιας παρέας εφήβων στην Αμερική, εξετάζοντας την κάθε υπόθεση ξεχωριστά. Πραγματεύεται σημαντικά κοινωνικά προβλήματα και θίγει σημαντικά θέματα όπως ψυχικές διαταραχές, σεξουαλικής φύσης, ναρκωτικά, ενδοοικογενειακή βία, body-shaming κ.α.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου