Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχασα την ψυχραιμία μου, με προσέβαλαν με χοντρά ψέματα» (Βίντεο)

“Όποιος δεν έχει βρεθεί σε δικαστική αίθουσα για τέτοια θέματα, δεν πάει ο νους του” ξεκαθάρισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για το κίνημα metoo και την δίκη του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πήρε την απόφαση η γυναίκα μου να μιλήσει και να καταθέσει. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν έχει πάρει αυτή την απόφαση. Δεν με συμβουλεύτηκε και δεν πήραμε καμία απόφαση από κοινού, ήμουν όμως δίπλα της και θα είμαι δίπλα της σε όλο αυτό το κομμάτι. Γνώριζα αλλά δεν «συμφωνήσαμε» για να καταθέσει».

«Επειδή έχω παρακολουθήσει και αυτή τη δίκη και τη δίκη Λιγνάδη, που ήταν παράλληλες και σε διπλανές έργα, δεν είναι κάτι απλό. Όποιος δεν έχει βρεθεί σε δικαστική αίθουσα για τέτοια θέματα, δεν πάει ο νους του. Δεν είναι ταινία και δεν είναι θέατρο. Είναι ζωή και είναι πολύ σκληρό από όλες τις απόψεις. Θες να βγεις έξω από τα ρούχα σου με αυτά που ακούς και αυτά που συμβαίνουν. Και στο σπίτι επηρεάζεται η καθημερινότητα και η ψυχολογία σου».

https://www.youtube.com/watch?v=nrWyOs1aU9E

«Στο δικαστήριο είναι πολύ ζόρικη η ψυχολογία για αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τις καταγγελίες. Πάρα πολύ ζόρικη. Δεν είναι μια εύκολη και διαδικασία αυτού του είδους οι υποθέσεις γιατί περνούν από πολλά στάδια. Είναι ένας χάος. Είναι και πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι εκεί καιρό» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Έχασα πρόσφατα την ψυχραιμία μου με κάτι που ειπώθηκε από την πλευρά των δικηγόρων του κατηγορουμένου που ξέρουμε ότι αυτό που είπαν ήταν και μηνύσιμο. Με προσέβαλαν δηλαδή με χοντρά ψέματα και γράφτηκαν κιόλας

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00