Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Απίθανες δηλώσεις για την παρουσιάστρια – «Το κοριτσάκι αυτό…»

Δείτε ποιος μίλησε με αυτά τα λόγια για την Ιωάννα Μαλέσκου

Σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν προχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Happy Day. Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά και τα πρόσωπα που είτε θα δούμε σε νέα ξεκινήματα, είτε θα απουσιάζουν.

Ωστόσο, αυτό που θα συζητηθεί είναι οι δηλώσεις του σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ και -προς το παρόν- έχει μείνει δίχως τηλεοπτική στέγη.

«Το κοριτσάκι αυτό…»

«Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται;» είπε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Open Weekend.

«Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης» συμπλήρωσε.

Όταν ρωτήθηκε για τη Δούκισσα Νομικού και αν μπορεί να καλύψει εκείνη το κενό της Φαίης Σκορδά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Θα έχει τη Δούκισσα; Η Δούκισσα έκανε κάποιες λάθος κινήσεις τελευταία και έριξε τις μετοχές της. Ελπίζω να τις ξανανεβάσει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου