Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Καμίλα Μορόνε: Η πρώην του Ντι Κάπριο ψάχνει σπίτι

Η ανερχόμενη ηθοποιός, είχε κάνει το μεγάλο βήμα να μετακομίσει με τον 47χρονο ηθοποιό και συναντήθηκε με μεσίτη για να βρει νέα κατοικία

Η πρώην φίλη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Καμίλα Μορόνε, εθεάθη την Τετάρτη για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της.

Το μοντέλο, που γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της στις 16 Ιουνίου, εθεάθη στο Μπέβερλι Χιλς καθώς επισκέφθηκε ένα διαμέρισμα, πριν κατευθυνθεί στο παραθαλάσσιο Μαλιμπού.

Η ανερχόμενη ηθοποιός, η οποία είχε κάνει το μεγάλο βήμα να μετακομίσει με τον 47χρονο πρώην της, εθεάθη να συναντάται με μεσίτη.

Ο εντοπισμός της έρχεται μετά το δημοσίευμα της DailyMail.com που ανέφερε ότι ο πρώην της είχε εντοπιστεί με ένα 22χρονο μοντέλο από την Ουκρανία στο Saint-Tropez τον Ιούλιο.

Η Καμίλα ήταν ντυμένη κάσουαλ με ένα μαύρο φόρεμα.

Ούτε η Καμίλα Μορόνε έσπασε την «κατάρα των 25»
Τελικά, ούτε η Καμίλα Μορόνε «ξέφυγε» από την «κατάρα των 25» που κυνηγά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η είδηση του χωρισμού του Χολιγουντιανού ηθοποιού και του διάσημου μοντέλου απασχολεί το τελευταίο 24ωρο ολόκληρη την κοινή γνώμη.

Είναι γνωστή η «αδυναμία» που τρέφει ο Ντι Κάπριο στις γυναίκες κάτω των 25, καθώς και η «συνήθειά» του να χωρίζει με όποια προχωράει προς το 26ο έτος της ηλικίας της.

Τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί σχέση με το γνωστό μοντέλο, Καμίλα Μορόνε, με το ειδύλλιό τους να ξεκινά το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών. Μέχρι στιγμής, όλοι πίστευαν ότι αυτή θα είναι που θα «σπάσει» την κατάρα του Λίο, όμως «έπεσαν έξω».

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στη Sun πως εκείνος και η 25χρονη Καμίλα τερμάτισαν «ήσυχα και πολιτισμένα» τη σχέση τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς το έληξαν», ανέφερε η πηγή, εξηηγώντας πως τα φορτωμένα τους προγράμματα ήταν η βασική αιτία του χωρισμού τους. «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

Μάλιστα, η ίδια πηγή ισχυρίζεται πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «δεν αγάπησε ποτέ κανένα από τα κορίτσια του σαν τη Μορόνε», παρά τη μεγάλη διαφορά των 23 χρόνων που τους χωρίζει. «Συζητούσαν ακόμα και για αρραβώνα». Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν.

Σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times το 2019 η Καμίλα είχε δηλώσει: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ -και στην ιστορία του κόσμου- όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να βγαίνει με αυτόν που θέλει εκείνος, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα».

Σε συνέντευξή του στο Marie Claire, ο Οσκαρικός ηθοποιός είχε αφήσει αιχμές ότι επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια. «Εννοείτε αν θέλω να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο σαν κι αυτόν; Αν συμβεί, συνέβη. Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν», είχε δηλώσει.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου