Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Καρλάκη: «Έχω χάσει τον ύπνο μου κι έχω συνέχεια άνθρωπο μαζί μου»

καρλάκη

H τραγουδίστρια μίλησε για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε στο αυτοκίνητό της πριν από μερικές ημέρες

Για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε στο αυτοκίνητό της τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου μίλησε η Μαρία Καρλάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.  Άγνωστος περιέλουσε το αυτοκίνητό της με βενζίνη και το έκαψε.

«Ήμουν μέσα στο σπίτι και την ώρα που έβγαινα από το μπάνιο μου άκουσα ένα μπαμ. Όπως όλη η γειτονιά, έτσι κι εγώ έτρεξα να δω τι γίνεται. Έβγαιναν καπνοί και σε δευτερόλεπτα ήρθε η αστυνομία κι η πυροσβεστική. Όταν κατέβηκα, μας είπανε έχει καεί όχημα», είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Στη συνέχεια είπε πως έχει διαρκώς άνθρωπο στο πλευρό της: «Σοκαρίστηκα. Δεν μπόρεσα εκείνη την ημέρα να πάω να δω πως είναι. Είναι λογικό να έχω αυτό το φόβο (για γυναικοκτονία). Δεν κάηκε άλλο αυτοκίνητο αλλά το δικό μου. Αυτό ήθελε να πετύχει αυτή η επίθεση, να με τρομοκρατήσει. Έχω χάσει τον ύπνο μου κι έχω συνέχεια άνθρωπο μαζί μου. Εμπιστεύομαι τις ενέργειες που θα κάνουν οι Αστυνομικές Αρχές κι η Δικαιοσύνη. Ένιωσα πολύ ωραία που μου έγραφαν όλες οι γυναίκες είμαστε δίπλα σου» .

Τι είχε συμβεί

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 12/8, κάποιος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό της. Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο σπίτι της, όταν οι αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές την ειδοποίησαν να κατέβει στον δρόμο, καθώς το αυτοκίνητό της είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Η Μαρία Καρλάκη είχε αποκαλύψει μέσα από το Instagram της ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει εμμονή μαζί της και ενδεχομένως αυτός να κρύβεται πίσω από τη φωτιά στο αυτοκίνητό της. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι φοβάται για τη ζωή της και ζήτησε από την αστυνομία να την προστατέψει.
«Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά από ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω, είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητό μου με βενζίνη και το έκαψαν. Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας, ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου, από το οποίο οφείλουν να με προστατέψουν. Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει», έγραψε η Μαρία Καρλάκη στην ανάρτησή της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου