Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το πρώτο μπάνιο στην παραλία με την κόρη της δεν πήγε όπως περίμενε (Βίντεο)

Στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής τους, βρίσκονται αυτές τις μέρες η Μαρία Ηλιάκη με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους Κατερίνα.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, ενώ σήμερα αποφάσισε να πάει και για το πρώτο του μπάνιο μαζί με την κόρη του η οποία πλέον μετρά 15 μήνες ζωής.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχε υπολογίσει η Μαρία Ηλιάκη. Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο instagram τόσο καιρό βλέποντας τις υπόλοιπες μαμάδες να πηγαίνουν στην παραλία με τα παιδιά τους κουβαλώντας πολλά πράγματα της θεωρούσε υπερβολικές και έλεγε πως εκείνη δε θα κάνει το ίδιο.

Πράγματι, στο πρώτο μπάνιο με την κόρη της η Μαρία Ηλιάκη πήρε μόνο μερικά pampers και μια αλλαξιά ρούχα καθώς δε φαντάστηκε πως ένα μωρό μπορεί να χρειαστεί κάτι άλλο. Το αποτέλεσμα ήταν να πηγαινοέρχεται συνέχεια στο σπίτι για να πάρει όσα χρειαζόταν.

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το μπάνιο με μωρό στην παραλία. Εγώ πίστευα ότι θα είμαι πολύ cool. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλούσαν 38.000 τσάντες και έλεγα εντάξει σιγά εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά. Ετοιμαζόμαστε να πάμε με τον Στέλιο και την Κατερινούλα. Δεν είχαμε ξαναπάει άλλη φορά οι τρεις μας για μπάνιο. Ετοιμάζω… κυρία την τσάντα τη δικιά μου. Μου λέει ο Στέλιος «για το μωρό τι θα πάρεις;».

Α, λέω ναι είναι και το μωρό. Βάζω πάνες, μια αλλαξιά, αυτά φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Τις επόμενες φορές, μπαγκάζια, σακούλες βαλίτσες», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου