Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Τέλος το ταξίδι του μέλιτος – Επέστρεψαν στο Λος Άντζελες

Δείτε φωτογραφίες που διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ επέστρεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τη Δευτέρα, αφού επισκέφτηκαν την Ιταλία για τον μήνα του μέλιτος, μετά τον γάμο τους στην Τζόρτζια.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από το ιδιωτικό τους τζετ στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

 

Ο μήνας του μέλιτος στην Ιταλία

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ επισκέφτηκαν την Ιταλία κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Οι πληροφορίες διαβεβαιώνουν ότι οι δυο τους επισκέφτηκαν τη χώρα χωρίς να έχουν μαζί τα παιδιά τους. Προηγουμένως, το ζευγάρι ταξίδεψε στη Γαλλία για να απολαύσει τον πρώτο του γάμο, αλλά και να γιορτάσει τα γενέθλια της τραγουδίστριας.

 

Το βίντεο που διέρρευσε από τον γάμο τους

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ έκαναν έναν δεύτερο γάμο στη Τζόρτζια.

Πολλοί καλεσμένοι μάλιστα υπέγραψαν συμβόλαιο που απαγόρευε να δημοσιεύσουν φωτογραφίες ή βίντεο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ωστόσο, ένα βίντεο που διέρρευσε από την τελετή έκανε το γύρο του διαδικτύου. Η Τζένιφερ Λόπεζ εξέφρασε την οργή της: «Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε», έγραψε.

«Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου