Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κρις Ροκ για παρουσίαση των Όσκαρ: «Θα ήταν σαν να επέστρεφα σε τόπο εγκλήματος»

Ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες έχει απορρίψει πολλές προτάσεις που του έχουν γίνει για να πρωταγωνιστήσει σε διάφορα σόου

To επεισόδιο ανάμεσα στον Κρις Ροκ και τον Γουίλ Σμιθ συνέβη σχεδόν πριν από μισό χρόνο και από τότε ο Κρις Ροκ δέχεται δεξιά και αριστερά προτάσεις για να πρωταγωνιστήσει σε σόου, να φιλοξενήσει βραβεία, ακόμα και να προωθήσει προϊόντα με θέμα το «χαστούκι», ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε να συμβάλει στην κατάσταση.

Μίλησε με ειλικρίνεια
Κατά τη διάρκεια ενός σόου που έγινε χθες το βράδυ στο Φοίνιξ, ο Ροκ μίλησε ανοιχτά για τα όσα συνέβησαν μόλις καταλάγιασε η σκόνη μετά το περιβόητο χαστούκι. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η επιτροπή των Όσκαρ τον προσέγγισε και τον ρώτησε αν θα ήταν πρόθυμος να παρουσιάσει ξανά τη μεγαλύτερη βραδιά του Χόλιγουντ, κάτι το οποίο αρνήθηκε με σεβασμό.

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Αστειευόμενος, ο Κρις Ροκ ανέφερε ότι αν επέστρεφε στα Όσκαρ θα ήταν σαν να επέστρεφε σε τόπο εγκλήματος.

Ο Ροκ ανέφερε ότι απέρριψε μια διαφήμιση για το Super Bowl
Ο Craig Erwich είναι ο πρόεδρος του τμήματος ψυχαγωγίας του ABC και μίλησε στο Deadline τον Μάιο για να μάθει αν ο Κρις Ροκ θα σκεφτόταν να φιλοξενήσει το 2023 το Super Bowl, αλλά την ίδια στιγμή, ένα διευθυντικό στέλεχος της ακαδημίας ονόματι Μπιλ Κράμερ ανέφερε ότι ήθελαν να ξεχαστεί το περιστατικό με το χαστούκι.

Θέλουν να προχωρήσουν μπροστά

«Θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να έχουμε Όσκαρ που γιορτάζουν τον κινηματογράφο, αυτό είναι το θέμα μας αυτή τη στιγμή. Πρόκειται πραγματικά να προχωρήσουμε μπροστά».

Δεν γνωρίζουν πότε θα βρεθεί ο οικοδεσπότης
«Θέλουμε οπωσδήποτε οικοδεσπότη», ανέφερε. «Ο οικοδεσπότης είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε έναν οικοδεσπότη στην εκπομπή φέτος και ήδη εξετάζουμε κάποιους βασικούς συνεργάτες για το θέμα αυτό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου