Σπάει τη σιωπή της η μαμά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το επίμαχο βίντεο – «Έχω δοκιμάσει τα πάντα»

, Σπάει τη σιωπή της η μαμά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το επίμαχο βίντεο – «Έχω δοκιμάσει τα πάντα»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε αποκαλύψεις για την οικογένειά της σε ένα βίντεο

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λιν Σπίαρς, απάντησε στην ποπ σταρ, η οποία σε ένα ηχητικό κλιπ δήλωσε ότι ένιωθε εγκαταλελειμμένη από την μητέρα της εξαιτίας των συντηρητικών της απόψεων.

«Μπρίτνεϊ, σε όλη σου τη ζωή προσπάθησα να υποστηρίξω τα όνειρα και τις επιθυμίες σου!», έγραψε στο Instagram η Λιν δίπλα σε μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία της μαζί με την τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτηση

«Και επίσης, έκανα το καλύτερο δυνατό για να σε βοηθήσω να βγεις από τις κακουχίες! Δεν σου έχω γυρίσει ποτέ και δεν θα σου γυρίσω την πλάτη!».

Η Λιν ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ ήταν αυτή που της γύρισε την πλάτη, προσθέτοντας: «Οι απορρίψεις σου στις αμέτρητες φορές που μ’ έχεις πετάξει έξω και οι αμέτρητες κλήσεις μου με κάνουν να νιώθω απελπισία! Έχω δοκιμάσει τα πάντα».

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε ειρωνικά τη δημόσια ανάρτηση: «Σε αγαπώ τόσο πολύ, αλλά αυτή η συζήτηση είναι μόνο για εσένα και για μένα, από κοντά, ιδιωτικά».

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Μπρίτνεϊ κατηγόρησε την οικογένειά της για την κακοποίηση που βίωσε κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της, τονίζοντας ότι ένιωθε «πιο θυμωμένη» με τη μαμά της παρά με τον πατέρα της και πρώην κηδεμόνα της Τζέιμι Σπίαρς.