Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έξαλλος ο Καναράκης με τη συνέντευξη της Ματσούκα – «Για αυτό σταμάτησα τις τηλεοπτικές εμφανίσεις»

Ο Παντελής Καναράκης δεν μπόρεσε να κρατήσει το θυμό του

Παντελής Καναράκης εξέφρασε την ενόχλησή του με αφορμή τη συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο γνωστός ηθοποιός θεώρησε ότι ο χρόνος που δόθηκε στη Δήμητρα Ματσούκα για να μιλήσει για την παράσταση που πρωταγωνιστεί ήταν ελάχιστος. Ο ίδιος μέσα από μια ανάρτησή του μάλιστα ανέφερε ότι είναι και ένας λόγος που σταμάτησε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα ο Παντελής Καναράκης έγραψε: «Συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα για την παράσταση που παίζει ”Η μεγάλη πλεκτάνη”. Η συνέντευξη ικανοποιητική σε χρόνο για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Ερωτήσεις ένα σωρό για διάφορα θέματα και χρόνος να μιλήσει για την παράσταση… δύο λεπτά! Ύστερα μου στέλνετε και μου λέτε γιατί σταμάτησα τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και δεν βγαίνω πιο συχνά».

Δείτε την ανάρτηση του Παντελή Καναράκη

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στη συνέντευξη για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός ξεκίνησε την κουβέντα της στον καναπέ της εκπομπής από το γεγονός πως όσο κι αν φαίνεται παράξενο, οι γυναίκες δεν τη ζηλεύουν αλλά τη θαυμάζουν: «Νομίζω ότι οι γυναίκες είμαστε πιο εξωστρεφείς, πιο επικοινωνιακές. Όλα αυτά τα χρόνια κυρίως γυναίκες εκφράζουν τον θαυμασμό τους. Είναι σε κάθε περίπτωση πολύ ευχάριστο, είναι γεγονός!».

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για τη Δήμητρα Ματσούκα; «Θέλω να κολυμπάει καλά, αν δεν ξέρει καλύτερα να κάνει ηλιοθεραπεία. Να οδηγεί ωραία, να μην είναι αγκαλιά με το τιμόνι και να χορεύει ωραία, αν δεν ξέρει να μην χορεύει καθόλου. Μου έχει τύχει να μην έχει κάποιος μια από αυτές τις προϋποθέσεις και τον χώρισα κατά κάποιο τρόπο για αυτό, είχε να κάνει με το κολύμπι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου