Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: Στην αρχή νευρίασα μαζί του, γιατί έφταιγε εκείνος για το δυστύχημα

Νάτσης και η σύντροφός του

«Ο Πάνος παραβίασε το stop, είχε πιει. Ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο», λέει η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού

Ακριβώς εννέα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύντροφός του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για την τραγική απώλεια στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

«Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου, δεν διαχειρίζεσαι τον πόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι, ζεις με αυτό. Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος… Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς».

Η μουσικός επέστρεψε στη δουλειά της στις δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο. «Δεν σκεφτόμουν το βιοποριστικό. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο η Διονυσία Γεωργιάδου ανέφερε πως ο Πάνος Νάτσης ήταν εκείνος που έφταιγε στο δυστύχημα. «Η απώλεια και ο θυμός ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν. Έφταιγε ο Πάνος στο ατύχημα και στην αρχή ήμουν πολύ νευριασμένη. Ο Πάνος παραβίασε το stop, είχε πιει. Ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν υπερτερεί ο θυμός το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα».

 

«Πρέπει κάθε στιγμή να την ζούμε. Η ζωή σίγουρα συνεχίζεται, δεν είναι στο χέρι μας», κατέληξε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Στη συνέντευξή της ανέφερε ότι υπήρξε follower που της έστειλε μήνυμα για να της πει ότι αναρτώντας φωτογραφίες με τον Πάνο Νάτση, εκμεταλλεύεται τον θάνατό του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου