Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννα Τερζή: Έβαλε το μπικίνι της και μας άφησε άφωνους (Φωτό)

Η Γιάννα Τερζή έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα αθλητικό κορμί προσέχοντας τη διατροφή της και κάνοντας εντατικά γυμναστική.

Γιάννα Τερζή, κόρη του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, έχει ένα απίστευτο σώμα και ξέρει να το αναδεικνύει.

Η ερμηνεύτρια, που στα πρώτα της βήματα ήταν αρκετά πιο συγκρατημένη στις δημόσιες εμφανίσεις της, έχει τέλειες αναλογίες.

Η ίδια ανέβασε μια αρετουσάριστη φωτογραφία στο Instagram με μπικίνι και… μείναμε άφωνοι.

Η Γιάννα Τερζή έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα αθλητικό κορμί προσέχοντας τη διατροφή της και κάνοντας εντατικά γυμναστική.

Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τα κιλά. Είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της φορώντας τα αθλητικά της εσώρουχα και αποκάλυψε πως έκανε καιρό να συμφιλιωθεί με το σώμα της. Tόνισε ότι πια είναι 61 κιλά, και με αφορμή αυτό το γεγονός πήγε πίσω στα χρόνια που ο επίμονος στόχος της ήταν να είναι κάτω από 60 κιλά. Το ήθελε τόσο πολύ αλλά το σώμα της, της έλεγε “εγώ δεν θέλω”. Παραδέχτηκε πως για τα άτομα σαν και εκείνη, που έχουν υπερθυρεοειδισμό είναι ακόμη πιο δύσκολο μιας και παρακολουθούν το βάρος τους τακτικά και δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Ωστόσο το μυστικό για την Γιάννα Τερζή είναι να κάνεις την ζυγαριά “φίλη σου”.

Δείτε την ανάρτησή της

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου