Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συντετριμμένη στην κηδεία του η Μπέσσυ Αργυράκη

Η καλή του φίλη είναι παρούσα στο τελευταίο «αντίο»

Το ύστατο «χαίρε» λένε συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες σήμερα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Η κηδεία του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, με τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον αποχαιρετούν.

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρίσκεται από νωρίς στο ναό, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει συντετριμμένη.

Οι δύο τραγουδιστές διατηρούσαν φιλία πολλών χρόνων και μαζί με τον Πασχάλη και την Μαριάννα Τόλη εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Eurovision το 1977 με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ», κατακτώντας την 5η θέση.

Δες τις φωτογραφίες

Θυμίζουμε ότι η Μπέσσυ Αργυράκη ήταν αυτή που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

«Αντίο αγαπημένε μου, μελωδέ της καρδιάς μου, Άγγελε επί της γης. Τώρα θα τραγουδάς από εκεί ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook δημοσιεύοντας και με κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά.

 

Η ίδια μιλώντας για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, το πρωί της Δευτέρας (22/8) στην εκπομπή «Alpha Τώρα», δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Έκανε λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο, που άφησε πίσω του σπουδαίο έργο.

«Είναι πανελλαδικά μεγάλη η συγκίνηση για αυτό το απότομο και ηλικιακά θα έλεγα χαμό του συναδέλφου μου, του ανθρώπου που συνεργαστήκαμε, του ανθρώπου που αγαπήσαμε, βρεθήκαμε για πολλούς λόγους κοντά. Ο Ρόμπερτ ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου, χωρίς αλλά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τόσα χρόνια που τον ξέρω ποτέ δεν θύμωσε, ποτέ δεν κακολόγησε, ποτέ δεν έδειξε κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είχε πολύ ήρεμο χαρακτήρα, τον οποίο τον κράτησε ως το τέλος, γνωρίζοντας ότι θα φύγει. Ήταν πολύ ήρεμος και το περίμενε… Είχε την οικογένεια και τα παιδιά του δίπλα του».

«Μέχρι τελευταία στιγμή έφυγε χωρίς να ενοχλήσει κανέναν και με ένα χαμόγελο στα χείλη. Έχω κλάψει για τον θάνατό του, έχω λυπηθεί αλλά δυστυχώς ο καρκίνος δεν αστειεύεται. Η μουσική του και τα μελωδικά του τραγούδια είναι αναντικατάστατα», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου