Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: Η ηθοποιός απαντά στους ακολούθους της – «Δε μου λείπει τίποτα»

«Προσπαθώ όμως να έχω θετική ενέργεια και υπομονή σε όποια δυσκολία κι αν έρθει!» ανέφερε η ηθοποιός

Η Έλενα Ασημακοπούλου πριν από λίγο καιρό μέσω Instagram είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, μετά από 12 χρόνια γάμου και την απόκτηση της μονάκριβης κόρης τους, Μαρίας- Ροζάρια, γράφοντας «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».
Αυτή τη φορά η ηθοποιός με ένα ακόμη story της αποκάλυψε πως δεν λείπει τίποτα από τη ζωή της. «Τι σου λείπει;» τη ρώτησαν με την ίδια να απαντά «Τίποτα! Αλήθεια».

Asimakopoulou__1__2

Η Έλενα Ασημακοπούλου που την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη», δέχτηκε ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους και μεταξύ άλλων κάποιος αναρωτήθηκε: «Είσαι τόσο θετικός άνθρωπος. Και τα δύσκολα με αυτό το χαμόγελο τα περνάς;» με εκείνη να του απαντά: «Όχι πάντα… Με παίρνει και εμένα από κάτω πολλές φορές… Προσπαθώ όμως να έχω θετική ενέργεια και υπομονή σε όποια δυσκολία κ αν έρθει!».

Asimakopoulou__2__2

Η ηθοποιός, η οποία έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο μαζί με την κόρη της.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί, όπου πέρασαν χαλαρές στιγμές για πρώτη φορά χωρίς τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου