Μαρία Ηλιάκη: Παραμονή Δεκαπενταύγουστου με ατύχημα για την γνωστή παρουσιάστρια – «Βοήθησε η Παναγία γι’ άλλη μια φορά»

Ηλιάκη

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έσπασε ένα πιάτο, με αποτέλεσμα να κάνει τέσσερα ράμματα στο δάχτυλο του χεριού της

Ένα ατύχημα είχε η Μαρία Ηλιάκη το βράδυ της Κυριακής (14/8) στο σπίτι της. Η γνωστή παρουσιάστρια γνωστοποίησε την είδηση μέσω μιας ανάρτησης που έκανε πριν από λίγη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να καθησυχάσει τους followers της για το ατυχές γεγονός.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έσπασε ένα πιάτο, με αποτέλεσμα να κάνει τέσσερα ράμματα στο δάχτυλο του χεριού της.

«Καλημέρα, Χρόνια Πολλά σε όλους, σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ήταν μια υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Τέσσερα ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χθες το βράδυ. Τέσσερα ράμματα στο δαχτυλάκι. Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω δόξα τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία γι’ άλλη μια φορά. Παρόλα αυτά, τέσσερα ωραία ραμματάκια. Έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου, δεν κατάλαβα πως. Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή, στον ποπό τον κάνει, δεν το ήξερα. Αυτά! Τώρα πρέπει να κάνω μπάνιο στη θάλασσα και να κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο έβαλα μια σακούλα και το έδεσα, δεν πέρασε νερό. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε», είπε η Μαρία Ηλιακή στο Instagram.