Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ολίβια Νιούτον Τζον: Το άλυτο μυστήριο που την στοίχειωνε μέχρι τον θάνατο της

Η μοίρα του συντρόφου της και το τι πραγματικά συνέβη ένα βράδυ του Ιουνίου του 2005 στοίχειωνε την πρωταγωνίστρια του Grease, Ολίβια Νιούτον Τζον μέχρι να πεθάνει.

Το 1995, μετά το διαζύγιο της από τον πρώτο σύζυγο της, Ματ Λατάνζι η Ολίβια Νιούτον Τζον ξεκίνησε να έχει ερωτική σχέση με τον κάμεραμαν, Πάτρικ Μακ Ντέρμποντ. Για 9 χρόνια το ζευγάρι χώρισε και τα ξαναέβρισκε.

Στις 30 Ιουνίου 2005 ο Πάτρικ Μακ Ντέρμοντ πήγε για ψάρεμα με άλλα 22 άτομα αλλά εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένας ίχνος. Για περίπου 20 χρόνια υπήρχαν φήμες ότι βγήκε στην στεριά χωρίς να τον προσέξει κανείς και διέφυγε στο Μεξικό προκειμένου να γλιτώσει από τα χρέη του. Μάλιστα κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονταν ότι τον είδα γύρω από το Μεξικό και διέμενε σε ένα γιοτ ανοιχτά του Ακαπούλκο.

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το διαβατήριο και το πορτοφόλι του 48χρονου βρέθηκαν πάνω στο σκάφος και το αυτοκίνητο του ήταν παρκαρισμένο στην μαρίνα του Σαν Πέδρο στο Λος Άντζελες.

Λίγο νωρίτερα αμερικανικό δικαστήριο τον είχε υποχρεώσει να πληρώσει 8.000 δολάρια για την διατροφή του γιου που απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο. Έτσι κατέθεσε αίτημα πτώχευσης και ανέφερε ότι τα χρέη του έφταναν τα 30.000 δολάρια. Η έκθεση του λιμενικού ανέφερε ότι δεν βρήκε στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, αυτοκτονίας ή ατυχήματος στην υπόθεση εξαφάνισης του Μακ Ντέρμοντ. Πιθανολογείται ότι ο 48χρονος έπεσε από το σκάφος στη θάλασσα κατά λάθος στη διάρκεια της νύχτας και κανείς δεν το πρόσεξε. Μάλιστα η εξαφάνιση του δηλώθηκε αρκετές ημέρες αργότερα καθώς κανείς δεν είχε κάνει καταμέτρηση των επιβατών του σκάφους και γι’ αυτό δεν διαπιστώθηκε ότι έλειπε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Ολίβια Νιούτον Τζον είχε παραδεχθεί: «Δεν πιστεύω ότι ποτέ θα κάνω πραγματικά ειρήνη με αυτό. Νομίζω ότι πάντα θα υπάρχει ένα ερωτηματικό».

Πηγή: OnTime24.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου