Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζέιν Φόντα και Γούπι Γκόλντμπεργκ δανείζουν τις φωνές τους σε ταινία κινουμένων σχεδίων (Βίντεο)

Ένας μεγάλος ροζ δράκος μιλά με τη φωνή της Τζέιν Φόντα και ένα μικροκαμωμένο ξωτικό με εκείνη της Γούπι Γκόλντμπεργκ στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Luck.
Η Σαμ Γκρίνφιλντ, που μεγαλώνει σε ορφανοτροφείο, είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο, μέχρι τη στιγμή που βρίσκει ένα τυχερό νόμισμα το οποίο την οδηγεί στη Χώρα της Τύχης.

Η μαγική χώρα διοικείται από έναν ροζ δράκο, που μιλά με τη φωνή της σταρ του Χόλιγουντ Τζέιν Φόντα.

«Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει έναν δράκο που είναι ο διευθύνων σύμβουλος στο Βασίλειο της Τύχης; Που βγάζει φωτιά και καπνούς; Είναι ένας καλός ρόλος για μια ηλικιωμένη γυναίκα. Δε χρειάζεται να ανησυχείς για την εμφάνιση και τα μαλλιά σου», δήλωσε η Τζέιν Φόντα.

Μια άλλη διάσημη ηθοποιός που δανείζει τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων Luck, της Apple TV, είναι η Γούπι Γκόλντμπεργκ.

«Ήξερα ότι δεν θα χρειαζόταν να φοράω συγκεκριμένα ρούχα οπότε αποφάσισα να πάω και να διασκεδάσω. Και κανείς δεν θα ανησυχούσε για το εάν έχω πάρει βάρος», δήλωσε η Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Στο κυνήγι της τύχης η Σαμ παίρνει ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα για τη ζωή, όπως λέει η 84χρονη ηθοποιός.

«Δεν έχουμε όλοι την τύχη να γεννηθούμε από ανθρώπους που είναι κατάλληλοι να γίνουν γονείς. Και είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι κάποιες από τις καλύτερες οικογένειες είναι οι άνθρωποι που επιλέγουμε να γίνουν οικογένεια μας», συμπλήρωσε η Τζέιν Φόντα.

Όπως και ότι η τύχη είναι κάτι που ορίζουμε οι ίδιοι με τις επιλογές μας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00