Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Τζέισον Μομόα έγινε… αεροσυνοδός (Βίντεο)

τζέισον μομόα

Προς έκπληξη των επιβατών, ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια πτήσης σέρβιρε το νερό που είναι γνωστό για την ανακυκλώσιμη συσκευασία του – και μάλιστα έκανε ειδική ανακοίνωση μέσω της ενδοεπικοινωνίας

Ο Τζέισον Μομόα έγινε αεροσυνοδός της Hawaiian Airlines για να γιορτάσει τη συνεργασία του αερομεταφορέα με την εταιρεία εμφιαλωμένου νερού Mananalu της οποίας είναι ιδιοκτήτης και κατέγραψε τα πάντα σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Προς έκπληξη των επιβατών, ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια πτήσης σέρβιρε το νερό που είναι γνωστό για την ανακυκλώσιμη συσκευασία του – και μάλιστα έκανε ειδική ανακοίνωση μέσω της ενδοεπικοινωνίας.

 

 

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι η ιδέα για την εταιρεία εμφιαλωμένου νερού γεννήθηκε σε μια πτήση όταν σκέφτηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος κατανάλωσης νερού από ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι μιας χρήσης και άρχισε να αναζητά λύση φτιάχνοντας μια απεριόριστα ανακυκλώσιμη έκδοση.

«Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αλουμίνιο;» αναφέρει στο βίντεο. «Υπάρχουν ανθρακούχο νερό, μπύρα, σόδα, αναψυκτικά. Γιατί πρέπει να έχω αυτή τη μικρή συσκευασία νερού;».

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της εταιρείας με την πώληση κάθε συσκευασίας από αλουμίνιο αφαιρείται επίσης το ισοδύναμο ενός πλαστικού μπουκαλιού νερού από τον ωκεανό.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Μομόα πρόσθεσε, «…είναι τιμή που η Hawaiian Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που συνεργάζεται με τη Mananalu. Φέτος απομακρύναμε 3 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια από τον ωκεανό. Μην σταματάτε να ταράζετε τα νερά για να σώσετε τον όμορφο πλανήτη μας».

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00