Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Το «αντίο» του Τζον Τραβόλτα και άλλων διασημοτήτων στην Ολίβια Νιούτον

Η διάσημη Aγγλοαυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο – Την τελευταία φωτογραφία της ηθοποιού δημοσίευσε η κόρη της, στο Instagram στις 5 Αυγούστου

Η πρωταγωνίστρια του «Grease», Ολίβια Νιούτον-Τζονπέθανε τη Δευτέρα το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

«Η Ολίβια υπήρξε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια, μοιράζοντας το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού», έγραψε η οικογένειά της σε δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά το 1992.

 

H Ολίβια Νιούτον έγινε διάσημη σε όλον τον κόσμο χάρη στην ερμηνεία της στο μιούζικαλ «Grease», όπου υποδύθηκε τη Σάντι, μια συντηρητική μαθήτρια που μεταμορφώνεται σε μοιραία γυναίκα και κερδίζει την καρδιά του «επαναστάτη» Ντάνι (Τζον Τραβόλτα). Η ταινία κυκλοφόρησε το 1978 και έσπασε ταμεία. Τα τραγούδια της ταινίας («Summer Nights», «You’re the one that I want») γνώρισαν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Την τελευταία φωτογραφία της ηθοποιού δημοσίευσε η κόρη της, Κλόη Λατάνζι, στο Instagram στις 5 Αυγούστου.

«Λατρεύω αυτή τη γυναίκα. Η μητέρα μου. Ο καλύτερός μου φίλος», έγραψε η κόρη της Νιούτον.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Ολίβια Νιούτον, ο συμπρωταγωνιστής της στο «Grease» Τζον Τραβόλτα , έκανε μια δήλωση στο Instagram του.

tzon_olivia

«Πολυαγαπημένη μου Ολίβια, έκανε τις ζωές μας τόσο πολύ καλύτερες. Η επιρροή σου ήταν εκπληκτική. Σε αγαπώ τόσο πολύ», γράφει μεταξύ άλλων ο 68χρονος Αμερικανός ηθοποιός και προσθέτει: «Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα. Ο Ντάνι σου, ο Τζον σου».

«Πολύ νέα για να αφήσει αυτόν τον κόσμο. Μακάρι να αναπαυτεί εν ειρήνη», έγραψε η συνάδελφος Μπάρμπρα Στρέιζαντ στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του «Good Morning America», Ρόμπιν Ρόμπερτς, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2007, μοιράστηκε τα συλλυπητήριά της.

«Πολύ θλιβερά νέα» , έγραψε . «Μεγάλος θαυμασμός για το πώς αντιμετώπισε γενναία τον καρκίνο του μαστού. Συλλυπητήρια στην αγαπημένη οικογένεια και τους φίλους της.”

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ντιόν Γουόργουικ έγραψε στο Twitter.

«Άλλη μια αγγελική φωνή προστέθηκε στην Ουράνια Χορωδία», έγραψε. «Η Ολίβια δεν ήταν απλώς μια αγαπημένη φίλη, ήταν ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που είχα τη χαρά να ηχογραφήσω και να παίξω μαζί τους. Σίγουρα θα μου λείψει. Τώρα αναπαύεται στην αγκαλιά του Επουράνιου Πατέρα».

Ο σκηνοθέτης των «Guardians of the Galaxy» Τζέιμς Γκαν έγραψε στο Twitter : «Πραγματικά λυπάμαι που ακούω για τον θάνατο της Ολίβια Νιούτον. Η πρώτη μου πραγματική αγάπη ως παιδί. Λάτρεψα το Grease και τη μουσική της και κατά σύμπτωση αγόρασα και έζησα για λίγο στο υπέροχο σπίτι που έχτισε στο Μαλιμπού. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη».

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», μοιράστηκε στο Twitter ο μουσικός Ρίτσαρντ Μαρξ με τέσσερις φωτογραφίες δίπλα στην Νιούτον-Τζον. «Ξεκουράσου τώρα γλυκιά μου φίλη. Ήσουν τόσο ευγενική και αγαπητή. Θα μου λείπεις κάθε μέρα».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00