Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Επανασύνδεση για γνωστό ζευγάρι; – Ο πρώην σύζυγος της την ικετεύει να τα ξαναβρούν

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα στο γάμο του το τελευταίο διάστημα

Μία δεύτερη ευκαιρία ζητά από την Έμιλι Ρατακόφσκι ο Σεμπάστιαν Μπέαρ.

Το 31χρονο μοντέλο και 0 41χρονος κινηματογραφικός παραγωγός, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί, χώρισαν επειδή ο τελευταίος ήταν άπιστος.

Τώρα φαίνεται πως συνειδητοποίησε τα λάθη του και επιδιώκει επανασύνδεση. Ωστόσο, η ίδια δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να τον δεχτεί πίσω.

«Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες αηδίες»

Πηγή από το περιβάλλον της Ρατακόφσκι δήλωσε στην ιστοσελίδα «Page Six»: «Ο Σεμπάστιαν την ικετεύει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία αλλά η Ρατακόφσκι είναι ανένδοτη και δεν θα του δώσει καμία ευκαιρία. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, επειδή έψαξε μόνη της και ανακάλυψε ακόμα περισσότερες αηδίες που έκανε πίσω από την πλάτη της».

«Οι φίλοι τους λάτρευαν να τους βλέπουν στις εφημερίδες και στα πρωτοσέλιδα», αποκάλυψε μια άλλη πηγή.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια για τη συμπεριφορά του Σεμπάστιαν και δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά ξέρω ότι είναι και οι δύο συγκλονισμένοι. Είναι τόσο λυπηρό».

«Όλοι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι γι’ αυτούς, παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν πίστευε ότι ο Σεμπάστιαν ήταν αρκετά καλός για την Έμιλι, αλλά εκείνη τον καταλάβαινε. Εκείνη είναι η απόλυτη γυναίκα, εκείνος είναι ένας ωραίος άντρας και είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται, ότι το μοντέλο δεν έχει προσλάβει ακόμη δικηγόρο για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου αλλά θα το κάνει σύντομα.

 

Οι φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν πριν έναν μήνα όταν η Ρατακόφσκι εθεάθη σε μια βόλτα με τον γιο της, χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της. Επίσης, δεν έχει εμφανιστεί με τον  σύζυγό της δημόσια εδώ και αρκετό καιρό.

Το -πρώην πια- ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα στο γάμο του το τελευταίο διάστημα, παρά τη γέννηση του παιδιού του το περασμένο έτος. Η αιτία του χωρισμού, σύμφωνα με πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον είναι η απιστία του Σεμπάστιαν και συγκεκριμένα οι απιστίες.

«Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές. Είναι ένας κατά συρροή απατεώνας», ανέφερε πριν λίγες ημέρες στη «Page Six» φίλος του ζευγαριού.

Η σχέση και ο γάμος

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον παραγωγό ταινιών το 2018 σε μια τελετή στην οποία παρευρέθηκαν μόνο λίγοι από τους στενότερους φίλους τους. Τότε, ντύθηκε με ένα μουσταρδί κοστούμι από τα Zara και μαύρο καπέλο. Όπως είπε, δεν ένιωθε καλά φορώντας λευκά, καθώς «δεν είναι αγνή γυναίκα».

Αν και το ζευγάρι δεν αποκάλυψε ποτέ πολλά για τον γάμο του, η συγγραφέας του «My Body» είπε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon ότι οι δυο τους έφτιαξαν μόνοι τους τα δικά τους δαχτυλίδια. Το βράδυ πριν πουν «I do», έλιωσαν μια ουγγιά χρυσού που αγόρασαν στην Chinatown της Νέας Υόρκης. «Είμαστε και οι δύο ενδιαφέροντα ανθρωπάκια, θα έλεγα», είχε πει εκείνη την εποχή.

Τρία χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του, Σιλβέστερ Απόλλο. Το ζευγάρι είπε πως δεν ήθελαν να μάθουν το φύλο του μωρού επειδή θα ήταν στο χέρι του παιδιού να αποφασίσει πώς θα ταυτιστεί.

«Μας αρέσει να απαντάμε ότι δεν θα μάθουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και να μας ενημερώσει εκείνο τότε», είπε το όμορφο μοντέλο στη Vogue.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00