Τζον Λέτζεντ: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλάει πια με τον Κάνιε Γουέστ

Λέτζεντ 

Οι δυο μουσικοί ήταν φίλοι για πολλά χρόνια αλλά πλέον δεν έχουν επαφές

Η φιλία του Τζον Λέτζεντ και του Κάνιε Γουέστ ανήκει πια στο παρελθόν και οι λόγοι είναι πολιτικοί. Ο 43χρονος Λέτζεντ αποκάλυψε τον λόγο που η σχέση με τον άλλοτε κολλητό του και συνεργάτη, είναι τεταμένη.

Οι δυο τους ήρθαν σε άβολη θέση από τη στιγμή που ο ράπερ άρχισε να δείχνει μεγάλη υποστήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές του 2016. Ο Λέτζεντ από την πλευρά του, είχε παραδεχτεί ότι δεν αντέχει λεπτό τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ η αιτία που χάλασε η φιλία των δύο ανδρών

Σε μια νέα συνέντευξη, ο Λέτζεντ παραδέχτηκε ότι η υποστήριξη του Γουέστ στον Τραμπ και η αποτυχημένη υποψηφιότητά του για την προεδρία το 2020, έβλαψε πραγματικά τη φιλία τους.

«Λοιπόν, ξέρετε, δεν είμαστε τόσο φίλοι όσο παλιά, επειδή διαφωνούσαμε δημόσια για την υποψηφιότητά του και την υποστήριξη στον Τραμπ, οπότε νομίζω ειλικρινά, ότι θα ήταν υπερβολικό να διατηρήσουμε τη φιλία μας», είπε αρχικά ο μουσικός στο podcast «The Axe Files».

Ο Λέτζεντ συνέχισε λέγοντας ότι ο Γουέστ ήταν αναστατωμένος που ο φίλος του δεν τον υποστήριξε όταν αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2020.

«Δεν ήμουν μόνος μου σε αυτό, αλλά, ξέρετε, δεν ήταν χαρούμενος γι’ αυτό», θυμήθηκε ο Τζον. «Και πραγματικά δεν ήμασταν κοντά από τότε».

Λέτζεντ , Τζον Λέτζεντ: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλάει πια με τον Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε είναι αληθινός…
«Νομίζω ότι ήταν πολύ ανοιχτός με το ποιος είναι και στους αγώνες που έδωσε για την ψυχική του υγεία. Και είναι πολύ αληθινός, ειλικρινά. Οπότε νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά γι’ αυτόν που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος», εξήγησε ο Λέτζεντ. «Όπως είναι αρκετά ειλικρινής με τις απόψεις του, τους αγώνες του, όλα τα πράγματα που αντιμετωπίζει. Και νομίζω ότι αυτό που βλέπεις μαζί του είναι λίγο πολύ αυτό που παίρνεις».

Όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιο του Κάνιε και της Κιμ Καρντάσιαν σε συνέντευξή της πέρυσι, η σύζυγος του Τζον, Κρίσι Τέιγκεν, παραδέχτηκε ότι μιλάει με την Κιμ περισσότερο από ό,τι ο Λέτζεντ με τον Γουέστ.