Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νόρα Βαλσάμη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Ερρίκος Ανδρέου, μεταφέρθηκε από τη Σύρο στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε εγχείρηση

Δύσκολες στιγμές περνά η Νόρα Βαλσάμη, καθώς ο σύζυγός της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γνωστός σκηνοθέτης, Ερρίκος Ανδρέου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από δύο μέρες από τη Σύρο στη Αθήνα, στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο. όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η μεταφορά του μάλιστα από το νησί έγινε με ιδιωτική πτήση, με αεροπλάνο που διατέθηκε αποκλειστικά για εκείνον προκειμένου να μη χαθούν πολύτιμες ώρες.

Το χειρουργείο του σκηνοθέτη στέφθηκε με επιτυχία ενώ στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η Μαίρη Βαλσάμη.

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Σύρο, ωστόσο αυτό το διάστημα θα παραμείνει στην Αθήνα, αφού θα ακολουθήσει η αποθεραπεία για τον Ερρίκο Ανδρέου. 

«Το ηθικό του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση»

Η Μαίρη Χρονοπούλου, που είναι φίλη με το ζευγάρι, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι πονάει πολύ γιατί ξέρει πως η Νόρα Βαλσάμη έχει και προβλήματα υγείας και ότι προσεύχεται για τον Ερρίκο Ανδρέου, που αντιμετωπίζει αυτή την περιπέτεια.

«Πονάω πολύ, γιατί ξέρω πως η Νόρα Βαλσάμη έχει προβλήματα υγείας. Ακόμα περισσότερο για τον Ερρίκο, που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να τους τα πάει καλά. Επικοινώνησα με τη Νόρα και με τον ιατρό του Ερρίκου. Στην κουβέντα μας με τον Ερρίκο διαπίστωσα ότι το ηθικό του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Θεός μαζί του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου